Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIR, 21 SAT

Evo gdje možete gledati Dinamovu utakmicu s Rapidom u borbi za europsko proljeće

UEFA Europska liga, Rapid Beč - GNK Dinamo
Marko Lukunic/PIXSELL
04.11.2021.
u 10:49

– Dinamo u Beču nije imao svoj dan i danas to treba pokušati popraviti. Sad su ušli u dobru seriju rezultata i mislim da plavi danas imaju veliku priliku doći u situaciju da ponovno izbore proljeće u Europi – rekao je Niko Kranjčar

Dinamo danas u 21 sat na Maksimiru igra iznimno važnu utakmicu četvrtog kola Europske lige protiv bečkog Rapida. Susret možete gledati od 21 sat na Areni Sport 1, a emisija uoči susreta počinje u 20 sati.

Plavima bi trebala jaka podrška s tribina, no do jučer u 13 sati prodano je nešto manje od 5000 ulaznica. U klubu procjenjuju da bi moglo doći 10.000 gledatelja. No, koliko znamo, BBB se sprema na masovni dolazak, Boysima je danas 35. rođendan, bit će i posebne koreografije.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

A utakmicu je najavio i Niko Kranjčar koji je jučer bio na otvaranju pomoćnog terena posvećenog njegovu pokojnom ocu Cici.

– Dinamo u Beču nije imao svoj dan i danas to treba pokušati popraviti. Sad su ušli u dobru seriju rezultata i mislim da plavi danas imaju veliku priliku doći u situaciju da ponovno izbore proljeće u Europi – rekao je Niko koji je svoje prve nogometne korake napravio u – Rapidu.

– Sjećam se tih dana, tata me vodio na svaki trening, ali onda sam bio toliko dosadan pa su me upisali u školu nogometa da njima ne utrčavam u teren. Upoznao sam tada velikane Rapida. Lijepe su to uspomene, prvi nogometni koraci, bio sam tamo tri, četiri godine, naučio neke tehničke detalja... Imam baš lijepa iskustva iz Rapida. I dalje imam emocije prema Rapidu – rekao nam je Niko Kranjčar, koji je imao puno posla jer su se svi nazočni željeli slikati s njim pokraj ploče s natpisom "Juniorski teren Zlatko Cico Kranjčar”, koja je posvećena njegovu ocu. 

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar KPJ_starinar
KPJ_starinar
20:17 04.11.2021.

preko interneta može se gledati na servusttv Österreich/Sport live od 21 sat

DU
Deleted user
11:27 04.11.2021.

sad bu Krznar opet igral neku laganini kamilicu u stilu mi smo tehnicki bolji pa bumo pricekali

DM
drazen.muhvic
11:50 04.11.2021.

Imaju li BBB covid-propusnice? Ako imaju kao Torcida doli u Splitu, onda će ih puštati isto samo tako na tribinu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije