Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE ROĐENDANA

VIDEO Boysi napravili paklenu atmosferu pred Maksimirom, pogledajte reakciju igrača Dinama

Zagreb: Karusel BBB-a povodom njihovog 35. rođendana
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/9
04.11.2021.
u 08:04

"Hoćemo pobjedu", vikali su navijači Dinama uoči utakmice s Rapidom u Europskoj ligi

Bad Blue Boysi sinoć su "zapalili" Zagreb tijekom proslave 35. rođendana.

Najvatreniji Dinamovi navijači u navijačkom karuselu po gradu palili su baklje i bacali topovske udare, a organizirali su i vatromet.

Boysi su sinoć uz zastave i bakljade došli pred Maksimir, na što su igrači izašli i zapljeskali im.

"Hoćemo pobjedu", vikali su navijači Dinama uoči utakmice s Rapidom u Europskoj ligi.

Boysi neće stati na ovome što smo vidjeli sinoć, već se večeras u utakmici s Bečanima na Maksimiru očekuje spektakularna koreografija.

>> Pogledajte i video slavlja

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar markoii123
markoii123
09:35 04.11.2021.

Bravo BBB,idemo danas na pobjedu i nova 3 boda. Volim te Dinamo.

SL
slavenZadravec
08:57 04.11.2021.

Iz današnje perspektive se čini nevjerovatno da je tijekom Tuđmanove autokracije bilo zabranjeno navijati za Dinamo. Zabranjeno navijati za Dinamo u Zagrebu!!!!?! Navijačima su oduzimani rekviziti (čak kape i šalovi), a bilo je i pendrečenja po Vrdoljakovu naputku. Srećom BBB nisu pokleknuli.

DM
drazen.muhvic
17:01 04.11.2021.

Ne znam je li još uvijek na snazi onaj Zakon o uporabi pirotehnike i da li se provodi? Ili je i taj zakon tek tako donesen, na papiru? Možda bi mene kao pojedinca kaznili po tom Zakonu kada bih sada izišao van na ulicu i bacao petarde i topovske udare, ali takve protuzakonite radnje se toleriraju "navijačima"... I onda kažu da su pred Zakonom svi isti?! ( ps: Nemojte mi samo sada spočitavati da što ja imam protiv BBB-a. Imam protiv svih koji misle da je pucnjava lijep način proslave.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije