Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA I PAŠALIĆ

Evo gdje možete gledati debi Danija Olma za Leipzig u Ligi prvaka

Dani Olmo
Foto: DPA/Pixsell
1/10
19.02.2020.
u 15:58

Atalanta je momčad koja prema Transfermarktu vrijedi 297 milijuna eura, a na San Siru ugostit će gotovo dvostruko skuplje momke iz Valencije koji u svojim redovima neće imati nekoliko igrača, što zbog ozljeda, što zbog kartona

Nastavak Lige prvaka donosi dvije nove utakmice osmine finala. Naime, u srijedu se od 21 sat sastaju Atalanta i Valencia (Arenasport1) te Tottenham i RB Leipzig (HRT 2).

Momčadi su nakon zimskog prijelaznog roka mogle registrirati tri nova igrača za Ligu prvaka ako su oni došli iz momčadi koje su također igrale u tom natjecanju. Rok je bio do 3. veljače, a Leipzig je to napravio s Danijem Olmom. Mladi Španjolac koji je Zagreb zamijenio Leipzigom imat će pravo nastupa protiv Tottenhama. I tako će nastaviti svoj put u elitnom natjecanju tamo gdje je s Dinamom stao.

Momčad Josea Mourinha vrijedna 897 milijuna eura dočekuje nešto skromniju postavu Juliana Nagelsmanna.

Spursi ne znaju za poraz od 11. siječnja kada ih je s 1:0 svladao Liverpool. Od tada su odigrali sedam utakmica i u svakoj uzeli neki bod.

Leipzig pak nema tako dobru statistiku, ali ima mladost i talent, ali i pobjedu tijekom vikenda od 3:0 nad Wardarom. Prije toga uspjeli su i remizirati s velikim Bayernom (0:0). Na tom tragu krenuli su put Otoka.

U drugom susretu večeri sastaje se Atalanta Marija Pašalića koji u posljednje vrijeme pokazuje sjajnu formu. Prije nekoliko dana u derbiju protiv Rome postigao je pogodak odluke (2:1).

Nakon toga počele su kružiti i priče da Talijani planiraju otkupiti sjajnog Hrvata. Pašalić je u Atalantu stigao u srpnju 2018. na dvogodišnju posudbu iz Chelseaja i sjajno se snašao. U 60 nastupa zabio je 12 golova i upisao devet asistencija postavši jedan od ključnih igrača u momčadi Giana Piera Gasperinija.

Atalanta je momčad koja prema Transfermarktu vrijedi 297 milijuna eura, a na San Siru ugostit će gotovo dvostruko skuplje momke iz Valencije koji u svojim redovima neće imati nekoliko igrača, što zbog ozljeda, što zbog kartona...

>>> Pogledajte kamp vatrenih za EURO 2020. godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije