Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRIŠE NA TITULU

Evo gdje gledati veliki derbi između Dinama i Hajduka

U 31. kolu Prve HNL na Maksimiru se sastali Dinamo i Hajduk
Sanjin Strukic/PIXSELL
04.05.2021.
u 13:38

To znači da ako Dinamo u srijedu pobijedi Hajduk, može već u petak postati prvak (ako Osijek izgubi od Gorice) ili, pak, u nedjelju, budu li plavi bolji od Rijeke

Šest bodova prednosti i utakmica manje od Osijeka. Tako izgleda matematički stanje na tablici prve HNL kada je u pitanju vodeća momčad - Dinamo.  

POGLEDAJTE VIDEO:

To znači da ako Dinamo u srijedu pobijedi Hajduk, može već u petak postati prvak (ako Osijek izgubi od Gorice) ili, pak, u nedjelju, budu li plavi bolji od Rijeke. 

- Hajduk i Rijeka su pred nama, tražit ćemo puni plijen apsolutno. Svjesni smo da s daj Bože te dvije pobjede, rješavamo situaciju što se tiče pobjednika. Ostaju još samo formalnosti, nećemo se opuštati, ali to bi bilo ono idealno. Nećemo očajavati ako se idealan plan ne dogodi. Imamo prednost, mirnoću i kvalitetu i sve vodi k tome da ćemo izboriti još jedan naslov prvaka - rekao je Damir Krznar.

- Po mom mišljenju ovaj derbi nikada nije obična utakmica i što se tiče karaktera, motivacije i pripreme utakmice, tu se vrlo malo mijenja. Postoje i utakmice u kojima često ne treba mnogo, već je dovoljan nekakav detalji i vjera u sebe dok pokušavaš raditi stvari u kojima si dobar i koje  mogu promijeniti tijek, bilo pozitivno, bilo negativno. Nadamo se da ćemo biti dovoljno vješti da možemo iskoristiti pozitivne stvari koje dolaze s naše strane - najavio je Hajdukov trener Paolo Tramezzani koji se u ovom derbiju ne bori samo za bodove, nego, vjerojatno, i za svoju poziciju u klubu.

Utakmica se igra u srijedu na Poljudu od 18 sati, a možete ju pratiti uživo na programu Arenasport 3. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar prahrvat
prahrvat
14:29 04.05.2021.

derbi ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije