Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV ISTRE

Trener Gorice otkrio da će navijati za Dinamo u finalu Kupa: Ima dobre razloge za to

Zagreb: Dinamo protiv Gorice lovi finale Kupa
Matija Habljak/PIXSELL
28.04.2021.
u 21:13

- Bila je jako kompleksna utakmica. Čestitke Dinamu, ali nemam riječi za svoje igrače.

Dinamo je pobijedio Goricu 4:1 nakon produžetaka u polufinalu Kupa te će za titulu igrati s Istrom.

Iako rezultat nekome tko nije gledao utakmicu ne sugerira da je Gorica imala šansu proći, svakako jest. Iako su plavi bili uvjerljivo dominantniji i bolji, Turopoljci su poveli u trećoj minuti i pali nakon fenomenalnog pogotka Mišića nakon tridesetak sekundi početka drugog poluvremena.

Odmah koju minutu kasnije "pocrvenio" je Keita i bilo je jasno da će Gorica tražiti svoju priliku kroz neku kontru ili udarce s bijele točke poslije produžetaka. Nije išlo...

- Teška, ali slatka pobjeda. Naši ciljevi su uvijek visoki, dvostruka kruna kad god je moguće, ali pred nama je teška bitka. Gorica je dobila ono što je htjela, rani gol. Ali nije imala sreće što je ostala s igračem manje. Sad nas čeka finale s Istrom, a ona je neugodna. Nadam se da ćemo tad biti već rasterećeni u prvenstvu jer ćemo osvojiti naslov - izjavio je trener Dinama Damir Krznar.

A trener Gorice Siniša Oreščanin nije krio tugu, ali i ponos.

- Bila je jako kompleksna utakmica. Čestitke Dinamu, ali nemam riječi za svoje igrače. Hvala im za prikazano. Rezultat nekad piše čudne priče, utakmica je bila točno onakva kako smo planirali. Znali smo da su počeci utakmica i poluvremena najbitniji. Nažalost, dobili smo gol i crveni karton, što je usmjerilo susret - izjavio je i otkrio da navija za Dinamo u finalu:

- Nadamo se da će Dinamo osvojiti Kup kako bi i četvrta momčad išla u Europu, mislim da smo to zaslužili.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije