Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVO DANAS OD 18 SATI

Evo gdje gledati spektakl u Varaždinu: Mlada Hrvatska će ugostiti Norvešku

Velika Gorica: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije U-21
Igor Soban/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.10.2021.
u 11:28

U drugi kvalifikacijski ciklus od dvije utakmice Hrvatska ulazi s maksimalnih šest bodova nakon domaće pobjede nad Azerbajdžanom i gostujuće u Finskoj. Izborni Igor Bišćan posebno je naglasio važnost prve utakmice, protiv Norvežana u Varaždinu

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u ponedjeljak u Zagrebu uoči dva kvalifikacijska dvoboja za U21 Europsko prvenstvo 2023. u kojima će prvo u petak ugostiti Norvešku u Varaždinu (18.00), a sljedećeg utorka gostovati u Azerbajdžanu.   

U drugi kvalifikacijski ciklus od dvije utakmice Hrvatska ulazi s maksimalnih šest bodova nakon domaće pobjede nad Azerbajdžanom i gostujuće u Finskoj. Izborni Igor Bišćan posebno je naglasio važnost prve utakmice, protiv Norvežana u Varaždinu.

"Utakmica protiv Norveške je izuzetno bitna, i na psihološkom planu za ono što nam dolazi poslije, a i na bodovnom planu, jer igramo protiv izravnog konkurenta za plasman pa ti bodovi dodatno znače", rekao je Bišćan i kratko istaknuo osnovne kvalitete Norvežana:

"Norvežani su ozbiljna momčad, fizički jaka, koja je nešto jača u igri prema naprijed. Morat ćemo biti jako dobri, čvrsti, kompaktni, da bismo pobijedili."

U ovom ciklusu Bišćan ne može računati na kapetana Bartola Franjića koji se ozlijedio u posljednjem Dinamovom prvenstvenom dvoboju.

Kako će izgledati mlada Hrvatska koja sve češće oduševljava svojim partijama, možete pratiti u izravnom prijenosu na HNTV-u. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije