Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE KUPA

Evo gdje gledati povijesnu borbu Dinama i Istre za Rabuzinovo sunce

pixsell
19.05.2021.
u 12:00

stra je napravila nevjerojatan rezultat srušivši Rijeku u polufinalu, osobito s obzirom na muke koje ima u prvenstvu, ovo im je povijesna prilika, ali i Dinamo se ima za što boriti

Dinamo i Istra večeras od 20 sati igraju finale Hrvatskog nogometnog kupa.  

Dinamo ima priliku doći do dvostruke krune i u svoje vitrine vratiti Rabuzinovo sunce koje su posljednji puta uzeli 2017./2018. godine kada su svladali Hajduk u Vinkovcima 1:0 golom Gavranovića

S druge strane, Istra je napravila nevjerojatan rezultat srušivši Rijeku u polufinalu, osobito s obzirom na muke koje ima u prvenstvu. Ovo će im biti tek drugo finale Kupa u povijesti. Prvo su izgubili na dvije utakmice protiv Hajduka 2003. godine (0:1 kod kuće i 4:0 u gostima), a Jumić najavljuje kako će se danas nešto pitati i žuto-zelene. 

"Očekujem da će Dinamo napasti od prve minute i da će željet utakmicu odvesti na svoj mlin. Isto tako, svjesni smo da će puno toga ovisiti o nama. Moramo biti kompaktni, moramo biti odlučni, hrabri i sigurno da ako budemo takvi možemo anulirati njihovu kvalitetu“, dodao je trener Istre 1961 - rekao je trener Istre, Danijel Jumić.

"To što se Istra grčevito bori za ostanak u Prvoj ligi neće utjecati na njihove igrače, jer ovo je za njih povijesni doseg. U finale Kupa ne dolazi se slučajno, a Istra je to zavrijedila fenomenalnom partijom u polufinalu protiv Rijeke. To je utakmica za trofej i siguran sam da će je odigrati fanatično", najavio je Damir Krznar.

Utakmicu možete pratiti u prijenosu uživo na HNTV-u od 20 sati.

Komentara 4

Avatar savskokupališteZagreb
savskokupališteZagreb
17:44 19.05.2021.

Kiša,hladno...

IK
ikbmibm
14:23 19.05.2021.

"Povijesna borba" ha,ha mogla bi biti kao repriza,utakmice s Rijekom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije