Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar posao

Evertonov menadžer zadovoljan: Vlašić je veliki talent

Nikola Vlašić
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
21.09.2017.
u 21:42

Dobro se uklopio u momčad. Dobar je igrač i zbog toga smo ga doveli. - rekao je Ronald Koeman

Nikola Vlašić je odigrao jako dobro u pobjedi Evertona 3:0 protiv Sunderlanda u utakmici 3. kola Liga kupa, a navijači su ga po izlasku s terena u 81. minuti nagradili pljeskom.

Pokazao je Vlašić da je Ronald Koeman napravio dobar posao kada ga je za 10 milijuna eura doveo iz Hajduka, a svoje visoko mišljenje o mladom Hrvatu je potvrdio i u razgovoru za službenu klupsku stranicu.

- Dobro se uklopio u momčad. Dobar je igrač i zbog toga smo ga doveli. Mlad je, ima tek 19 godina, ali isto tako ima puno iskustva i može igrati na dosta pozicija. Protiv Sunderlanda je bio jak na lopti, baš kao i protiv Atalante u Europskoj ligi. Pokazao je da je veliki talent - rekao je Koeman.

Menadžer Evertona je istaknuo kako Nikoli mnogo pomaže što u momčadi ima igrača njegove dobi. 

- Uvijek je dobro za mladog igrača da ima vršnjake oko sebe. Na istoj su razini u smislu nogometnog razvoja. Zbog toga je svjetla budućnost pred nama. U srijedu navečer završili smo utakmicu sa šest ili sedam igrača u dobi do 22 godine. To je stvarno dobro i potrebno klubu. Nadamo se da će se svi ti igrači razviti kako očekujemo - rekao je Ronald Koeman.

Komentara 2

Avatar Sokol
Sokol
13:04 22.09.2017.

E kada bi barem svima razvoj naših igrača bio na prvom mjestu nebi nam bilo kraja.. Nažalost u par primjera smo vidjeli da su "pohlepa" i glad za novcem bitniji od samog igrača i njegovog razvoja..

AR
Artukovic
10:03 22.09.2017.

Ma valjda nemamo drugih igraca u ligama petice....pa ovaj prosjecni Vlasic ce jos malo i iz pasteta iskakati.I molio bi VL da mi objasni kako to poduzece moze biti autor clanka....pa valjda ga je netko napisao ko ima pravo da se potpise kao autor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije