Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JELAVIĆU 4 MINUTE

Everton i Tottenham remizirali, Atletico slavio

Nikica Jelavić (1)
Foto: PA/Pixsell
03.11.2013.
u 20:01

Everton i Tottenham odigrali su 0:0 u 10. kolu engleskog nogometnog prvenstva. Nikica Jelavić igrao je tek nekoliko minuta nakon što je u 86. minuti zamijenio Lukakua. 

U posljednjoj utakmici kola Cardiff je s 1:0 svladao Swansea u dvoboju momčadi iz Walesa. Jedini pogodak zabio je Caulker u 62. minuti utakmice.

Atletico Madrid je zadržao priključak za Barcelonom nakon što je s 2:0 svladao Athletic Bilbao u 12. kolu španjolskog prvenstva. Prvi je pogodak zabio David Villa u 33., a drugog Diego Costa. Bio mu je to 13. ligaški pogodak ove sezone po čemu se izjednačio s Cristianom Ronaldom.

U 11. kolu njemačkog prvenstva Augsburg je s 2:1 svladao Mainz, dok je Werder s 3:2 bio bolji od Hannovera.

Komentara 1

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
20:37 03.11.2013.

Everton i Tottenham odigrali su 0:0... A na fotografiji igrac koji vise ne igra za Everton, i igrac koji vrlo rijetko igra...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije