Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
engleska

Evans i Cisse kažnjeni zbog pljuvanja

pljuvanje
Foto: Youtube Screenshot
07.03.2015.
u 23:40

Evans je dobio šest utakmica zabrane igranja, dok će Cissé propustiti sedam utakmica, jednu više radi prijašnja nesportska ponašanja na terenu.

Pljuvački je dvoboj Jonnyja Evansa i Papiss Cisséa promaknuo sucu utakmice Manchester Uniteda i Newcastlea, ali ne i disciplinskoj komisiji. Obojica su za svoje sramotno ponašanje nagrađeni dugotrajnom suspenzijom.

Evans je dobio šest utakmica zabrane igranja, dok će Cissé propustiti sedam utakmica, jednu više radi prijašnja nesportska ponašanja na terenu.

Cissé je svoju kaznu prihvatio i ispričao se zbog incidenta, dok Evans i dalje tvrdi kako nije pljunuo Senegalca.

>> Pogledajte odvratan čin igrača Manchestera i Newcastlea koji je šokirao gledatelje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije