Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europska liga

Roberto Mancini želi Kovu razbuditi izostavljanjem iz sastava

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
12.03.2015.
u 09:35

Inter, za koji Brozović u Europi ne može nastupati, dočekuje Wolfsburg

Izuzev Ivana Perišića, svi naši nogometaši koji su izborili osminu finala Europske lige nastupaju za klubove iz Italije i Ukrajine. Što ne iznenađuje jer je čak sedam od 16 klubova upravo iz tih dviju zemalja.

Nakon Liverpoola i dramatičnog raspucavanja jedanaesteraca, Bilićev Beşiktaş ima puno lakšeg suparnika u osmini finala, belgijski Club Brugge.

Perišić se vraća

Upravo će se u Liverpool zaputiti kijevski Dinamo našeg reprezentativca Domagoja Vide. Vodeća momčad ukrajinskog prvenstva ima težak zadatak, mora svladati Everton.

U Dnipru je pak Nikola Kalinić s 14 pogodaka najbolji strijelac kluba te će sigurno igrati protiv Ajaxa. Drugi Hrvat u Dnipru, Mladen Bartulović, u Europskoj ligi svojih 12 minuta odigrao je još protiv Hajduka.

Inter, za koji Brozović u Europi ne može nastupati, dočekuje Wolfsburg. Iako su Nijemci posljednji susret iznenađujuće izgubili od Augsburga, čime je prekinut niz nepobjedivosti od čak 15 susreta, zadržali su ulogu favorita. Ivan Perišić se najvjerojatnije vraća u početni sastav Wolfsburga, dok je Kovačićeva pozicija u Interu ozbiljno uzdrmana. U nedjelju je prvi put ove sezone gledao cijeli ligaški susret s klupe, a nakon što je Hernanes protiv Napolija dobro igrao, čini se da Mancini neće tako brzo Kovačića vratiti među prvih jedanaest.

Mancini želi Kovačića, kojeg je već nekoliko puta označio kao budućeg vođu Intera, razbuditi klupom.

Za Napoli će protiv moskovskoga Dinama igrati i Ivan Strinić, a zanimljivo je da napuljski klub nikada nije pobijedio neki ruski klub u Europi.

Zanimljivo će biti i u talijanskom derbiju između Fiorentine i Rome. Milan Badelj izborio je napokon mjesto u početnoj postavi. Od jeseni do Nove godine igrao je samo tri puta od prve minute u svim natjecanjima (nijednom u ligi), dok je u 2015. standardan. Za Rimljane radi umora neće nastupiti kapetan Totti.

Sevilla brani naslov

U španjolskom će se dvoboju susresti Villarreal i Sevilla. Branitelj naslova Sevilla ima priliku ponoviti uspjeh iz 2008. godine kada je dvije godine zaredom osvojila to natjecanje.

>> Ibrahimović: Sudac nema pojma, a igrači Chelseaja su bebice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije