Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVO

Euroliga: Barcelona potvrdila dominaciju i osigurala prvo mjesto

GER, Stats Turkish Airlines EuroLeague 2020/21, 
ALBA Berlin vs FC Barcelona
nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
02.04.2021.
u 23:03

Osim prvoplasirane Barcelone, svoje mjesto u četvrtfinalu Eurolige već su osigurali moskovski CSKA, istanbulski Anadolu Efes i Fenerbahče, milanski Armani i muenchenski Bayern.

Pobjedom 83:72 na gostovanju kod Fenerbahčea u 33. kolu Eurolige, košarkaši Barcelone su osigurali prvo mjesto u osnovnom dijelu sezone uoči četvrtfinala u kojem će igrati protiv osmoplasirane momčadi.

 

Za sedmo i osmo mjesto, posljednja dva koja vode u četvrtfinale, vodit će se ogorčena borba između četiri momčadi: Real Madrida (19-14), Zenita (18-14), Baskonije (18-15) i Valencije (18-15).

Realu je još ostala utakmice posljednjeg kola protiv Fenerbahčea u Istanbulu, a u isto vrijeme će Baskonija gostovati kod Valencije pa će samo jedna od te dvije momčadi moći doći do 19. pobjede. U najboljoj je poziciji ruski Zenit kojem su ostale još dvije utakmice, obje na domaćem terenu i obje protiv momčadi koje se nemaju za što boriti, Maccabija iz Tel Aviva i atenskog Panathinaikosa.

Osim prvoplasirane Barcelone, svoje mjesto u četvrtfinalu Eurolige već su osigurali moskovski CSKA, istanbulski Anadolu Efes i Fenerbahče, milanski Armani i muenchenski Bayern.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije