Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbacili Atletico

Euforija u Leipzigu: Možemo osvojiti naslov prvaka Europe

Dani Olmo
Foto: DPA/Pixsell
1/3
14.08.2020.
u 12:15

Leipzig će u polufinalu 18. kolovoza igrati protiv Paris Saint-Germaina

Leipzigov veznjak Marcel Sabitzer istaknuo je da je momčad spremna otići do kraja, odnosno osvojiti naslov prvaka Europe.

- Velike zasluge za ovu pobjedu idu našem treneru, koji je pripremio dobru taktiku. Uložili smo puno truda, pružili smo vrhunsku partiju i kada imamo brzi protok lopte možemo stvoriti probleme bilo kojoj momčadi.

Prije polaska napunili smo naše kofere do vrha, ima dovoljno svega i možemo ostati u Lisabonu do kraja - kazao Leipzigov veznjak Sabitzer, koji je asistirao bivšem Dinamovcu Daniju Olmu za vodeći gol u 51. minuti. 

Nogometaši Leipziga plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u četvrtak u četvrtfinalu završnog turnira u Lisabonu na stadionu Jose Alvalade svladali Atletico Madrid s 2:1. 

Pogotke za njemačku momčad su postigli Dani Olmo (51) i Tylera Adams (88), dok je strijelac za Atletico bio Joao Felix u 71. minuti s bijele točke.

Leipzig će u polufinalu 18. kolovoza igrati protiv Paris Saint-Germaina, koji je eliminirao talijansku Atalantu s 2:1.

- PSG je velika momčad s odličnim igračima, svi ste vidjeli kako su se izvukli protiv Atalante. Moramo se pripremiti psihološki i taktički za susret s njima. Puni smo samopouzdanja, a to se i vidjelo protiv Atletica - rekao je 21-godišnji američki veznjak Tyler Adams.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije