Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Belupo - Dinamo 0:2
Povratak na članak

Euforični Jurčić: Odigrali smo doktorsku utakmici u Koprivnici!

Junak utakmice bio je Dinamov napadač Ante Rukavina koji je postigao oba pogotka za pobjedu modrih

Komentari 22

AN
Andreeejjj
13:43 07.08.2011.

Joooooooj komentara? Kao da su pobjedili Barcu a ne slabog S. Belupa! Pravilnu ocjenu možermo davat tek protiv boljih i renomiranijih klubova i momčadi. Polakooooo molimmmm...

VL
ZM
zmaj5
23:16 06.08.2011.

Dinamo danas odigrao rutinirano,dobro,konačno je bilo kombinatorike,dodavanja od prve.Igra je imala glavu i rep.Naša liga je preslaba za Dinamo koji je svjetlosne godine ispred ostalih.Sramota od spikera,o zaleđu nema govora.Da su to napravili Hajduku Maleš bi odmah istupio iz HNL-a.:Pametnom igrom mora se proći Malmo

VL
HM
hm12345
23:17 06.08.2011.

ovo se može dogoditi samo u pokušaju lige kakva je naša. Da je na Dinamovom stadionu službeni spiker nešto tako objavio o protivničkoj momčadi (k tome i čistu neistinu), odmah bi se javili da je to Mamić kriv, a ovako će to ispasti simaptičan potez simpatičnog spikera kojem se nema što zamjeriti.

VL
VE
Velikogoričan56
23:21 06.08.2011.

Da, kad Sammir i Badelj igraju ovako ozbiljno onda i Dinamo nema problema, ovakvom igrom svakako ce privuci gledaoce, jer se imalo sto vidjeti.

VL
Avatar feudalac
feudalac
23:27 06.08.2011.

Kruno Jurcic s Dinamom: 7 utakmica, 6 pobjeda, jedan remi, nula poraza, gol razlika 12:1

VL
LE
Leoness
02:03 07.08.2011.

uh baš i nisam ljubitelj tog Jurčića...ali čovjek pobjeđuje ;) Zato bravo Kruno i bravo Dinamo....tko je slijedeći na meniju :)

VL
OB
-obrisani-
02:41 07.08.2011.

Malo smo pogledali TV snimku i čini se da je Dinamo pogodak zabio iz zaleđa. >>>>>>>>> To bi morao biti standard u nogometu.Na zahtjev trenera moze se pregledati snimka i u Hokeju i u americkom football-u....zasto ne u nogometu ????????????????

VL
JR
J-RASH
04:32 07.08.2011.

Da, ali da spiker na svoju ruku takvu nebulozu izvali i još ispadne da je u krivu...a navuče gnjev i igrača i navijača na Dinamo i stvara se ratnička atmosfera...frajer treba dobiti trenutni otkaz

VL
TO
Tot
08:02 07.08.2011.

posebno mi je drago zbog krune -7 utakmica 6 pobjeda...najjače su mi izjave do sad je imao sreće ali to more negdje puknuti, e pa takvi\"znalci\" mora će još puno čekati,eto kad dobimo barcu u skupini LP

VL
CR
crocro
08:04 07.08.2011.

Ponavljam. Rezultat u HNL-u za Dinamo je odličan. Pravi test snage Dinama je Malmo. Malmo nije Slaven Belupo. To je respektabilna europska ekipa i zato ako Dinamo uspije pobijediti Malmo i proći u Ligu prvaka, to je znak da je Dinamo unaprijedio svoju igru i da je nastupio otklon od oscilacija koje su bile njegov zaštitini znak. Zaštitni znak Dinama treba biti agresivnost u igri, napadačka igra od prve do zadnje sekunde svakog susreta, precizna dodavanja a ne neprecizna dodavanja, te bistro snalaženje svakog pojedinca koji se nađe pred suparničkim vratima, da pogađa mrežu, da se uče pucati na gol na stranu gdje nema vratara, a to znači precizno gađati. To će biti ako to uvježbavaju do besvjesti. To im je i zadaća. Moraju se snaći pred golom u svakoj situaciji i biti hrabri pucati na gol a ne bježati od gola jer nitko nema hrabrosti pucati pa promašiti. To Dinamo mora činiti i biti prepoznatljiv po svojoj čvrstini, napadačkoj i preciznoj agresivnoj igri. Malmo je pravi test za Dinamo.

VL
CR
crocro
08:26 07.08.2011.

Ali koliko god nezahvalno moram još nešto dodati. Ukoliko se desi da Dinamo ne prođe u Ligu prvaka. u Dinamo će te vidjeti pospremanje neviđenih razmjera. Ali to je nešto o čemu nitko ne želi niti čuti niti o tome razmišljati. To je samo hipotetski salto. Zato se opustimo, bar još jedno vrijeme i nadajmo se prolasku Dinama u godinama željno očekivanu Ligu prvaka.

VL
OB
-obrisani-
08:29 07.08.2011.

>:-)) Od kad to nasi \"spikeri \" koji ne znaju utakmice komentorati preko mikr.da se cuju na stadionu govore da je faul,zaledje ,jedanaesterac... zasto su pomocni suci tu... ? Mogu razumjet negodovanje kako trenera tako igraca i navijaca... nek see \"spikeri \" sportski reporteri skoluju u komentiranju utakmica a ne da smanjujemo ton na TV koliko su losi da ih covjek slusat ne moze..

VL
OB
-obrisani-
09:14 07.08.2011.

bravo dinamo. a sada je najvaznije stat na balun. euforija nije dobra stvar u nogometu, to se ostavlja za kraj. dinamo ima puno posla za napravit i ja vjerujem da hoce jer ovaj put imaju momcad imaju dobrog trenera a imaju i mamica. ovakvih pritisaka na dinamo, ka sta je oni placeni spikercic ce biti jos vise ali to morate izdrzati i uzvratiti istom mjerom, oko za oko zub za zub. one skupine bbb i zzd treba ignorirati potpuno jer je to proizvod stimca ili mozda hajduka svejedno, meni je puno draze doci na stadion kad su tkzv bbb u kinu. ono navijanje hajdukovih navijaca je stvar proslosti, to vise nije in, to je vise lijecenje frustracija kako osobnih tako i klupskih, oni ce to shvatiti tek za koju godinu.

VL
OB
-obrisani-
09:16 07.08.2011.

i da zaboravio sam reci KONTROLIRANI Nogomet je odlicna stvar io u nogometnoj enciklopediji triba imat mist

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
10:18 07.08.2011.

dobra utakmica - konacno je jedan od napadaca proradil, i drago mi je da je to bas ruki jer ga prati dosta losa karma u zdnje vrijeme - jos da da se beco vrati u proslogodisnju formu....s krstanovicem nisam na cisto, promasuje zicere, ali je ipak sve blize golu - sammir jucer sasvim solidan, ko i badelj, a vida je stvarno sve bolji iz tekme u tekmu - veseli i da je tonel jucer bil opet besprijekoran, cufre se vratil...a i jurcic je polako promijenio neke stvari u taktici (dakle ipak nije tolko tvrdoglav) sve u svemu dosta razloga za optimizam prije svedjana - naravno treba znat da su oni jedna druga razina od belupa, ali siguran sam da ce ih decki shvatit ozbiljno (jedino mi je zal da u svemu tome nema mjesta za tomecaka koji je veliki potencijal i meni medju omiljenim igracima, ali tesko je sve to nagurat u prvih 11)

VL
DU
Deleted user
10:37 07.08.2011.

pregleal sam snimku i dobro je bilo, pohvala Jurčiću. Sramota je da se službeni spiker tak ponaša, sudac isto tak je trebao dati žuti za start s leđa, a isto je treabao sa žutim reagirati odmah, a ne čekati da Leko reagira i tako i on dobi žutaka. Rukavina treba biti standardni, vidi se da mi Dinamovci cijenimo i volimo one koji znaju i hoćeju, tako je i Ruki postal miljenik. Tomečaku treba isto davati da igra. Bečiraj će sigurno doći u formu, a Krstanović treba sigurnost kaj bu došlo s vremenom, inače postavlja se dobro, proradit će i on. No, ak uđemo u Ligu prvaka, naigat će se svi, bit će utakmica i ako ne, u EU ligi.

VL
DU
Deleted user
10:48 07.08.2011.

07.08.2011. u 08:04h crocro01 je napisao/la: Ponavljam. Rezultat u HNL-u za Dinamo je odličan. Pravi test snage Dinama je Malmo... daj ne šamaraj. Svaka tekma je test. Prave ekipe igraju jednakim žarom protiv svih (u službenim natjecanjima). Osim toga Helsinki je vrlo dobra ekipa, brzi su, uigrani, igraju po zemlji, kak je rekel Jurčić, oni su hakleri. Imaju i dva, tri vrlo dobra igrača. Kladim se da bi oni prošli Stokea, jer njihovoj prizemnoj igri Stoke nebi imao lijeka.

VL
ZM
zmaj5
10:58 07.08.2011.

Još sam jučer zaboravio napisati kako je Slaven igrao grubo,doslovno pogibeljno.Imao sam osjećaj da žele nekog od Dinamovig igrača ozlijediti.Sudac je propustio u startu dati žute kartone,a onda ovi vidjeli da ide pa udri.I još onaj bajni spiker,u nekim trenucima imam osjećaj da se sav bijes nemoći želi iskaliti na puno boljem protivniku.To me čudi zato jer je trener Ferenčina,koji je gospodin i nekad bio dobar igrač

VL
VE
Velikogoričan56
12:26 07.08.2011.

Dobra utakmica. Dinamo vise nije momcad koju se moze zaplasiti ostrijom igrom. Leko, Vrsaljko, Vida, Callelo se ne boje, uzvracaju i to je dobro, treba se vidjeti tko je tko na terenu. Ovaj put odusevio me Sammir, kretanje super, pracenje igraca koji mu je uzeo loptu ako treba i do svog sesnaesterca i uzimanje lopte nez faula, a ako neide onda uz faul, bez pardona. Tonel je gospodar obrane, imponira postavljanje i razbijanje protivnicih napada, bez panike ali i bez suvisnog rizika.

VL
SV
sven222
13:11 07.08.2011.

kakvo zaleđe???zaleđe je samo onda kad Mamić svira ili kaže o njegov prijatelj Širić to sprovede u djelo....ostalo su sve gluposti...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.