Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMUEL ETO'O

Eto'o: Dva čovjeka su me posebno razočarala u Barçi

Samuel Eto\'o
AFP
21.10.2009.
u 13:22

Samuel Eto'o, 28-godišnji kamerunski nogometaš, trenutačno je predvodnik napada milanskog Intera, u koji je prešao tijekom ljeta iz Barcelone.

No, kao i proteklih mjeseci, tako i dalje Kamerunac, inače prilično brz na jeziku, ima što za reći svom bivšem klubu, gdje je proveo vrijeme od 2004. godine.

- Nisam očekivao da ću napustiti Barcelonu. Makar se na kraju sezone spominjalo takvo što, pa i tijekom ljeta, uvijek sam vjerovao da ću ostati u Kataloniji - spomenuo je Eto'o za Marcu i potom uperio prstom u dva čovjeka.

- Trener Josep Guardiola i predsjednik Joan Laporta su ljudi kojima sam više vjerovao, a koji su me razočarali prilikom odlaska i priče o mom potencijalnom odlasku. Međutim, moram priznati da ih je bilo još mnogo koji su se ponijeli posve nekorektno.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
13:35 21.10.2009.

Nek jadan pazi da ne spadne na prosjački štap. Svinja bogata, razočarana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije