Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORAJU TRAŽITI DALJE

Eriksson odbio Švedski nogometni savez

Sven Goran Eriksson
Reuters
20.10.2009.
u 15:28

Sven-Göran Eriksson (61) ipak neće preuzeti izborničku klubu švedske reprezentacije, objavili su iz Švedskog nogometnog saveza.

Prošlog smo tjedna kontaktirali Svena, jer smo smatrali da je on jedan od ljudi koji bi kvalitetno obnašali dužnost izbornika. Bio je to dobar dijalog, ali sada nas je on informirao da ne može preuzeti izbornički posao zbog svojih obveza prema Notts Counytju. Sada nastavljamo razgovore s ostalim kandidatima i nadamo se da ćemo uskoro dobiti novog izbornika – rekao je predsjednik Švedskog nogometnog saveza Lars-Åke Lagrell.

Švedska je ostala bez izbornika odmah po završetku kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici. Nakon neuspjeha i neplasmana na SP, dugogodišnji švedski izbornik Lars Lagerbäck podnio je ostavku.

Eriksson je bivši trener Benfice, Rome, Fiorentine, Lazija, te engleske i meksičke reprezentacije, a trenutačno obavlja funkciju sportskog direktora engleskog četvrtoligaša Notts Countyja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije