Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljen popis

Enrique vratio Albu za utakmicu s Hrvatskom

Jordi Alba
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.11.2018.
u 12:33

Barcelonin igrač je za Španjolsku dosad nastupio 66 puta

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Luis Enrique vratio je uoči utakmice s Hrvatskom (15. studenog) u momčad 29-godišnjeg lijevog beka Jordija Albu.

Alba je u zadnjih nekoliko utakmica ostavio dobar dojam te je jedan od Barceloninih igrača u najboljoj formi. Asistirao je u utakmicama protiv Real Madrida i Rayo Vallecana, te zabio je gol u pobjedi od 2:0 nad Interom na Camp Nou.

Alba nije bio pozivan od kada je ljetos na klupu reprezentacije sjeo Enrique. Alba je u subotu istaknuo da se osjeća odlično, da je u dobroj formi i da mu je cilj povratak u reprezentaciju. Za Španjolsku je dosad nastupio 66 puta.

Popis španjolskih reprezentativaca za utakmicu protiv Hrvatske: 

Vratari: David de Gea (Manchester United), Kepa Arrizabalaga (Chelsea), Pau López (Betis)

Braniči: Jonny Otto (Wolverhampton), César Azpilicueta (Chelsea), Diego Llorente (Real Sociedad), Sergio Ramos (Real Madrid), Mario Hermoso (Espanyol), Iñigo Martínez (Athletic Bilbao), Jordi Alba (Barcelona), José Luís Gaya (Valencia),Sergi Roberto (Barcelona) 

Vezni igrači: Dani Ceballos (Real Madrid), Brais Méndez (Celta Vigo), Rodri Hernández (Atlético Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Pablo Fornals (Villarreal), Saúl Ñiguez (Atlético Madrid), Suso Ferández (Milan), Rodrigo Moreno (Valencia)

Napadači: Iago Aspas (Celta Vigo), Marco Asensio (Real Madrid), Álvaro Morata (Chelsea), Isco Alarcón (Real Madrid)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije