Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeto stanje u Barci

Enrique otvoreno podcjenjuje Juventus, a pronašao je i trojicu krivaca za potop u Torinu

Luis Enrique
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
14.04.2017.
u 18:10

- Nijedna moja odluka nije bila pogrešna. Možda nisam jasno prenio igračima što tražim od njih, ali nisam u ničemu pogriješio - uvjeren je trener Barce.

Barcelona je u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka protiv Juventusa u Torinu doživjela težak poraz (3:0), a njezin trener Luis Enrique smatra da u ničem nije pogriješio.

- Nijedna moja odluka nije bila pogrešna. Možda nisam jasno prenio igračima što tražim od njih, ali nisam u ničemu pogriješio. Ipak preuzimam svu odgovornost za poraz - bio je kontradiktoran španjolski stručnjak koji ipak nije izgubio nadu da njegova momčad može izboriti nastup u polufinalu. 

Vjerojatno i pod dojmom trijumfa nad PSG-om u osimini finala (nakon 0:4 slavili su s nevjerojatnih 6:1), Enrique je podcijenio talijansku momčad.

- Lakše je vratiti se protiv Juventusa nego protiv PSG-a - ispalio je i dodao:

- Taj poraz nas je stvarno pogodio i sada analiziramo gdje smo pogriješili. Odigrali smo užasno prvo poluvrijeme, ali u drugom smo igrali na istoj razini kao i Juventus i stvorili smo više prilika od njih. Znam da Allegrijeva momčad ne prima puno golova, ali čini se da to i nije slučaj protiv najvećih rivala. Sjećam se utakmice protiv Napolija i mogu samo najaviti da ćemo morati riskirati jer nemamo što izgubiti. Ali prije svega, moramo se vratiti na pobjedničke staze protiv već u subotu protiv Real Sociedada.

Dodajmo i kako su španjolski mediji izvjestili da je Enrique dan nakon potopa u Torinu u svlačionici prozvao trojicu igrača označivši ih glavnim krivcima za poraz. Riječ je o Gerardu Piqueu, Javieru Mascheranu i Neymaru.

Piqueu je prigovorio da je zbog njegovog lošeg postavljanja obrambena četvorka bila preduboko na svojoj polovici, Mascherano je načinio previše pogrešaka dok se Neymar vraćao preduboko po loptu pa nije predstavljao opasnost za suparnička vrata. 

Hoće li se Barcelona odmah oporaviti od dvaju poraza (Malaga i Juve) vidjet ćemo već sutra kad na Nou Camp dolazi Real Sociedad (20:45 sati). 

>>Pogledajte kako je lukavi Mandžukić nadmudrio Messija

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
20:31 14.04.2017.

Čovjek kalkulira kak mu je uz "dvanaestog igrača" lakše nadoknadit 3 neg 4:0 !!!

KU
kupatilo
17:50 15.04.2017.

Rijesice to sudci.Isključenje bar jednog Juventusovca i bar jedan penal bice veliki poguranac za paniku i laksi prolaz.Sramota ako to tako zavrsi a svese bojim da hoce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije