Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katalonci oslabljeni

Barcina zvijezda kažnjena s dvije utakmice, te propušta El Clásico

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
10.04.2017.
u 18:17

Neymar je dobio dvije utakmice kazne te će tako propustiti domaći susret s Real Sociedadom i gostovanje kod Reala

Barcelona će biti oslabljena u El Clásicu koji se igra 23. travnja u Madridu. U derbiju 23. kola španjolske lige Real na Santiago Bernabéu igra protiv katalonske momčadi u čijem sastavu neće biti Neymara.

Naime, Brazilac je prošlog vikenda dobio crveni karton na utakmici protiv Malage koju je Barca izgubila sa 0:2.

Neymar je dobio dvije utakmice kazne te će tako propustiti domaći susret s Real Sociedadom i gostovanje kod Reala. Brazilski napadač ove je sezone zabio 15 pogodaka te je imao 24 asistencije u 38 utakmica.

U Ligi prvaka Barcelona u utorak igra u Torinu protiv Juventusa.

>>Neobičan slučaj u Italiji: Hrvat dobio otkaz pa je nakon šest kola vraćen na posao! 

Komentara 4

HR
HRVATSKIBOGMARS
18:32 10.04.2017.

Ne igraju u 23. kolu već u 33. kolu. Malo provjeravajte podatke prije pisanja članka.

HR
hrvatin
19:02 10.04.2017.

Sve je od pocetka namjesteno da real bude prvak kradjom jer ne moze na igrom.Ovaj sudac,barcelonin krvnik,je prije par kola protiv sociedada dao penal koji nije postojao realu da dobije utakmicu.Sada je propustio suditi najmanje dva penala za barcelonu i iskljucio neymara namjerno da ne igra protiv reala.A da se sto posto vidi namjestaljka ovaj sudac lopov ce suditi i klasiko.barceloni je ukradeno najmanje 15 bodova ove sezone a za sve to ima dokaz na youtubeu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije