Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometna subota

Englezima pet puta manje nego Brazilu za dolazak u Dohu!

Ashley Young
Reuters
14.11.2009.
u 13:59

Brazil će za prijateljsku utakmicu dobiti četiri milijuna, a Engleska samo 800.000 eura na što su engleski mediji počeli s negodovanjem.

Ukrajinski napadač Andrij Ševčenko najavljuje:

- Već u Ateni izvadit ćemo kartu za Južnu Afriku!

Vidjet ćemo što o tome misle Grci. Optimizam uoči prvih utakmica dodatnih kvalifikacija nude i Rusi kojima dolazi Slovenija, dok su Irci i Francuzi oprezni čak i u izjavama.

A engleski mediji ne kriju nezadovoljstvo što im se nacionalna selekcija "prodala za šaku dolara"! Naime, za prijateljsku utakmicu Brazil – Engleska u Kataru (Doha, 18 sati), na račun Engleza bogati će šeici uplatiti 800.000 eura, što je doista mizerno znamo li da će Brazilu biti plaćeno čak četiri milijuna eura! Vrijedi li Brazil pet puta više, ili ima pet puta bolji marketing?, pitaju se Englezi i dodaju:

– Takva se utakmica može igrati samo na Wembleyu ili na Maracani, a ne na nekakvom pijesku.

Engleze je, usput, razljutilo i sedmosatno putovanje zrakoplovom do Dohe.

Zanimljiva utakmica igrat će se i u Madridu (20.45 sati), Španjolska i Argentina obilježit će stotu obljetnicu Španjolskoga nogometnog saveza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije