Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED SUSRET S DINAMOM

Engleski mediji upozoravaju navijače West Hama: Nemojte nositi Vlašićev dres!

Premier League - Southampton v West Ham United
Andrew Boyers/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
13.09.2021.
u 20:36

Kako piše navedeni portal, engleska momčad sprema se za vjerojatno najtežu utakmicu u grupnoj fazi...

West Ham United i njegovi navijači stižu u Zagreb na utakmicu Europske lige protiv Dinama. Na rasporedu je u četvrtak, a pred nastavak europskih natjecanja, Hammers.news pišu kako su navijači čekićara savjetovani da ne nose dres Nikole Vlašića u Zagrebu.

Nikola je u ovom prijelaznom roku stigao na Otok za velikih 33 milijuna funti nakon dokazivanja u Moskvi, a pred povijesni susret najavljene su tisuće navijača spremnih za dolazak u Hrvatsku. Naime, West Ham je prvi puta u grupnoj fazi Europske lige. 

Kako piše navedeni portal, engleska momčad sprema se za vjerojatno najtežu utakmicu u grupnoj fazi. 

Navijači West Hama dobili su 1,243 ulaznice, ali puno više ih je najavljeno da će stići u Zagreb.

Osim Vlašićevog, Englezi soje navijače savjetuju da ne nose niti Šukerov dres. Kao razlog su naveli to što su obojica svoje karijere započeli u Hajduku. 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Idler
Idler
20:46 13.09.2021.

Šukerov ??? Inače ak ih Boysi odluče nalupat nebu ih spasil nit Cicin iz 80-ih !

SK
strogo kontrolirani vlakovi
22:45 13.09.2021.

Huliganskih ispada bi bilo manje da ih novine ne reklamiraju.Prepustite huligane policiji i javnom tužilaštvu. Koja je svrha ovoga članka? Zašto ne bi netko došao u dresu hrvatskoga reprezentativca i pravoga sportaša Nikole Vlašića? Meni bi bilo drago vidjeti nekogaa Engleza u Vlašićevom dresu. Zašto Večernji list poziva na linč nekoga u Vlašićevu dresu? Zar vam je stalo da se Zagreb pročuje kao grad netolerancije i huliganstva?

ST
Startrack
20:59 13.09.2021.

Ja se nadam dace ova besmislena bdlstina ti tz navijaci nestat jednom za uvjek. Hajde navijat za svoj tim al nekoga lupat sto navija za drugi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije