Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU IH ŠTEDJELI

Englezi 'udarili' po Srbima: Tamo su rasisti! Milošević im odmah uzvratio

21.10.2019.
u 09:16

Možda tome ne treba pridavati toliko pažnje jer oni koji to rade u tome uživaju, uživaju u svojoj gluposti i primitivizmu. Za mene i za sve normalne ljude teško je razumjeti i nemoguće prihvatiti takvo ponašanje i pojave, rekao je Milošević

Uoči susreta Manchester Uniteda i Partizana u Beogradu, u sklopu trećeg kola Europske lige,  engleski mediji raspisali su se o povijesti gostovanja engleskih klubova u Srbiji.  

The Sun piše o dugoj listi sankcija zbog rasizma i diskriminacije koje su navijači crno-bijelih zaradili tijekom godina, a posebno su se Englezi podsjetili na 2014. godinu kada je Partizan ugostio Tottenham gdje su bili istaknuti antisemitski transparenti koji su osramotili beogradski klub. 

Također, The Sun spominje i nedavnu utakmicu u Bugarskoj gdje je od strane navijača domaće reprezentacije stizalo rasističko vrijeđanje tamnoputih igrača Engleske, a koje je rezultiralo ostavkama ljudi u bugarskom nogometu. Zato dodaju da je gostovanje Uniteda u Beogradu utakmica visokog rizika.

- Možda tome ne treba pridavati toliko pažnje jer oni koji to rade u tome uživaju, uživaju u svojoj gluposti i primitivizmu. Za mene i za sve normalne ljude teško je razumjeti i nemoguće prihvatiti takvo ponašanje i pojave. Posebno u sportu koji bi trebao biti most između različitih nacija, boje kože, religije, pola. Frustriran sam kad čujem i čitam o svim oblicima diskriminacije, uključujući rasnu naravno - rekao je trener Partizana Savo Milošević.

>>> Pogledajte što je za Večernji TV rekao Bruno Petković

 

 

Komentara 5

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
12:41 21.10.2019.

VL jednom mora shvatiti da će članci ovakvog tipa samo smanjiti čitanost novina i portala među Hrvatskom populacijom. Ja sam se zainatio. Moja misija je skrenuti pozornost hrvatske javnosti na stvarne probleme ovog naroda i države. Mene nitko ne plaća, ali VL mora platiti svoje novinare za članke koje objavljuju.

PR
prajdali100
18:43 21.10.2019.

A,molim te,što to nas briga !!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije