Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon utakmice s belgijom
Povratak na članak

Englezi složni: Dalić treba mijenjati, Petkovićevih 20 minuta bolje je od sat vremena Livaje

Oni nisu jedini fanovi Dinamovog napadača. Brazilski komentator i voditelj Luis Felipe Freitas napisao je na Twitteru: “Danas jako malo igrača može ono što Petković radi na poziciji centralnog igrača. Njegova igra djeluje jako lagano.”

Komentari 20

ĆA
ĆanotaKrljo
16:59 02.12.2022.

Ako se ubacuje Petkovića , obavezno mu dati i Oršića !Njih dvojica dobro surađuju ... dovoljno je bilo par minuta protiv Kanade i njihovom zaslugom je pao i četvrti gol .

VL
BE
Berri
16:26 02.12.2022.

Livaja je protiv Kanade odigrao za 3, a protiv Belgije za 2. Dakle, po meni nije zadovoljio, ali ni Kramarić nije bio dobar, ni Perišić nije briljirao, i Sosa i Juranović su isto mogli više u fazi napada, pa i Kovačić je mogao gurnuti precizni zadnji pas. nitko nije bio dobar u napadu i nismo zabili gol, dakle, treba mijenjati. No, Petković mora više trčati i Kramarić isto.

VL
ZZ
zoran.zivcec
16:56 02.12.2022.

Livaja je bio najlošiji na terenu. Ali ne jel nije zabio. Zato jer nije bilo želje ni trke. Jako slab trkački bez truda pogotovo kad se branimo. Ili to mora drastično promjeniti ili na klupu. Petković je bio bolji definitivno Uf a da Manđo se skine Sad tek kužim šta je Manđo. Treba nam takav koji trga travu

VL
SA
SI aka SI
18:34 02.12.2022.

Ove novine su Livakovicu dale 8 protiv Belgije i proglasile Lovrena sigurnim. Pogledajte sažetke, pa procijenite sami sto je taj dvojac radio zadnjih pola sata. Kad to proanaliziramo, možemo diskutirati tko treba naprijed. Za niske Japance koji će vrsiti presing i biti će povremeno potrebno preskakati igru, svakako Petković od početka, pa kasnije ovisno o razvoju situacije

VL
FR
freeshooter
17:16 02.12.2022.

...protiv Belgije Livaja je bio nevidljiv i neaktivan, malo i zbunjen... ulaskom Petkovića i njegovom igrom smo puno dobili, otvarao je, primao i spušta lopte, proigravao... sa njime nam je igra puno tečnija i bliža kombinatorici veznog nam reda... igra Livaje je specifična, treba mu puno lopte u nogama, no ima taj sjajni udarac iz mjesta, iz koljena... izbornik će procjeniti, možda bi ipak Petković sada treba startati... a u nekoj opcij 3-5-2 mogli bi i oba dvojca startati... no svakako trebamo i brza krila, dakle Perišić i Oršić, pa neka pomalo mijenjaju strane...

VL
KA
kažemja
18:26 02.12.2022.

Livaja je jednostavno limitiran igrač.Ali radi mira u kući i nezamijeranja Torcidi Dalić ga je zvao jer iz Hajduka nema koga drugoga zvati.Uspoređivati Livajine golove Istri , Varaždinu ili Gorice sa Petkovićevim golovima u Europskoj ligi ili Ligi prvaka je totalno besmisleno.

VL
KO
KondorGoc
07:37 04.12.2022.

A što volim ove regionalno i klupski obojene komentare, dajte ljudi pustite Dalića neka odlučuje, o njegovoj se fotelji radi.

VL
BL
blekpanther
23:39 02.12.2022.

Rekli Englezi! Jesi li čuo Zlatko?

VL
BA
Barba56
15:57 02.12.2022.

A kad je Livaja dao gol protiv Kanade onda je bio dobar . Tko to sebi daje za pravo da uporedjuje ova dva nogometasa . Rezultat ce se znati na kraju SP-a . Za mene su jednaki jer su oba u nasoj reprezentaciji .

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
15:49 02.12.2022.

U nekoj normalnoj državi taj lijaja ne bi mogao igrati ni u "reprezentaciji" županijske lige, a kamo li .... Ali, u ovoj Rvackoj je jedini uvjet mjesto rođenja, prvenstveno sa "one" strane Velebita... I ne samo u nogometu, na žalost. Zato nam i je sve više i više domovina Irska.

VL
ND
Necijepljeni degenerik
16:00 02.12.2022.

Potpuno je svejedno igra li Petković ili Livaja, ključ je u Kramariću koji treba igrati drugog napadača, treba mijenjati strane i kretati se lijevo-desno, a ne da stoji na desnom krilu. Japanci igraju sa tri stopera kao i Belgijanci i tu jedna špica nema što tražiti. Trebamo skroz okrenuti koncept, bekove trebamo skroz izbaciti i igrati s tri stopera i to s Gvardiolom kao liberom, a na desno krilo staviti Vlašića, ili još bolje Majera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.