Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTOK ODUŠEVLJEN

Englezi Redknappu: Luka i Niko moraju igrati zajedno!

Niko Kranjčar
Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
17.12.2009.
u 12:06

- Niko je uvjerio Harryja Redknappa da mu da priliku da igra uz Modrića - pišu engleski mediji dan nakon fantastične Kranjčarove predstave.

Dan nakon što je s dva pogotka pokorio Manchester City, engleski mediji Niku Kranjčara bombardiraju komplimentima. Njegove su igre u sinoćnjoj utakmici Spursima još malo otvorile šansu za plasman u Ligu prvaka sljedeće godine. Harry Redknapp, piše Daily Mail, dvojio je bi li dvojica Hrvata mogla fukncionirati u veznom redu, no nakon majstorske Nikine predstave, sve su dileme otklonjene.

- Niko je uvjerio Harryja Redknappa da mu da priliku da igra uz Modrića - piše u tekstu.

Luka je skoro u punoj formi, pobjedu protiv Cityja (3:0) odgledao je s klupe, a "Crunchy" jedva čeka da mu se suigrač iz reprezentacije vrati na teren.

- Svi jedva čekamo da se Luka vrati u natjecateljski ritam jer on je fantastičan igrač koji igri daje novu dimenziju - hvalio je Cico mlađi Modrića i dodao:

- Vjerujem da smo dobar tandem u nacionalnoj momčadi i nadam se da ćemo takav biti i u Tottenhamu. U reprezentaciji Luka igra u samoj sredini veze, a ja s lijeva. Dokazali smo tijekom karijere da možemo igrati zajedno i biti korisni momčadi - rekao je Niko.

Zanimljivo je da se u blijedoj partiji "građana" njihova najveća zvijezda, Brazilac Robinho, gotovo nije ni vidio...

Zaslužnim za to menadžer Spursa Harry Redknapp ponajprije vidi hrvatskog reprezentativnog braniča.

- Utišali smo Robinha. Charlie (Vedran Ćorluka, op. a.) ga je potpuno isključio i nije nam uopće bio prijetnja - rekao je Redknapp čiju je momčad do pobjede s dva pogotka predvodio još jedan hrvatski reprezentativac, Niko Kranjčar.

Robinho je, inače, igru napustio već u 59. minuti kada ga je zamijenio Roque Santa Cruz. Brazilski napadač je odmah otišao u svlačionicu, nije ga nimalo zanimao nastavak utakmice. Menadžer Cityja Mark Hughes oko toga ipak nije htio raditi problem.

- Ne postoji pravilo prema kojem igrač mora sjesti na klupu nakon što je zamijenjen - naglasio je Hughes.

Iako je po engleskim medijima epitet igrača utakmice ponio enleski reprezentativac Aaron Lennon, Kranjčar je također dobio kvalitetne ocjene (devetku od Sky Sporta), a u razgovoru za klupsku televiziju nije isticao sebe u prvi plan, nego svoje suigrače.

- Najvažnije je da smo osvojili sva tri boda jer nismo to činili u prethodne tri utakmice (remiji protiv Aston Ville i Evertona, poraz od Wolverhamtona, op.a.). Svaka čast zadnjoj liniji i veznoj liniji, zapravo cijeloj momčadi, jer smo se branili kao momčad, a tako smo i napadali.

Na pitanje o vlastitim sjajnim igrama u posljednje vrijeme Niko je rekao:

- Lako je biti u dobroj formi kada ste okruženi sjajnim nogometašima, sjajnim profesionalcima. Sretan sam što trenutno igram dobro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije