Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO KONTROLU

Englezi otkrili zašto je Tuchel morao otići, 'pokopali' ga tračevi o propalom braku i novoj djevojci?

Thomas Tuchel dobio otkaz u Chelseaju nakon  utakmice protiv Dinama
Luka Stanzl/PIXSELL
07.09.2022.
u 17:55

Šokantan poraz, a potom i otkaz, dobio je ugledni trener Thomas Tuchel. Navodno je u medije procurio pravi razlog njegovog odlaska.

Chelsea je nakon poraza od Dinama razriješio dužnosti Thomasa Tuchela, nakon čega je njemački stručnjak dobio jako lijepu otpremninu, nagađa se da se radi o 17 milijuna eura. 

To nije sve, Independent otkriva da je Tuchel potpuno izgubio kontrolu nad svlačionicom kada su igrači počeli tračati o njegovo razvodu sa suprugom Sissi nakon 13 godina braka. Tuchel se brzo snašao te ušao u vezu s Brazilkom Natalie Max, viđeni su na godišnjem odmoru na Sardiniji te je navodno to bio razlog pada autoriteta.

Sve se češće u svlačionici pričalo o tome da mu se brak raspao i kako hoda s puno mlađom djevojkom. 

Igrači su također počeli sumnjati u njegovu viziju i taktiku, te više nisu vidjeli trenerskog genija koji ih je odveo do naslova u Ligi prvaka.

Isto tako, Tuchel se potpuno posvetio događanjima na treningu i nije želio biti involviran u politiku dovođenja igrača čime su propustili dovesti Koundea i Raphinhu, dvije glavne mete prijelaznog roka. 

>> Novinar Večernjeg lista, Tomislav Dasović komentira Dinamovu pobjedu "Dinamo je, u svakom smislu, briljirao"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije