Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI IZAZVALI VELIKI POTRES

Tuchel nakon poraza od Dinama preklinjao da ne dobije otkaz, evo koliku je otpremninu dobio

Thomas Tuchel dobio otkaz u Chelseaju nakon  utakmice protiv Dinama
Slavko Midzor/PIXSELL
07.09.2022.
u 16:18

Ugledni stručnjak za transfere Fabrizio Romano tvrdi da je poraz Chelseaja unio mnogo nemira na Stamford Bridge.

Engleski velikan Chelsea doživio je veliki neuspjeh sinoć u Maksimiru, Dinamo je sjajnom partijom uspio kreirati veliko iznenađenje te upisati sva tri boda na početku Lige prvaka.

Netko je za taj veliki kiks morao platiti 'glavom', logično, izbor je pao na njemačkog trenera Thomasa Tuchela, koji se nije tako lako pomirio s otkazom. 

- Tuchel je sinoć bezidejno promatrao kako njegova momčad gubi od Dinama. Chelsea je odigrao jako lošu utakmicu, a uprava je njega proglasila krivcem za to. Tuchel je po povratku u London dobio naredbu da se pridruži konferencijskom pozivu s upravom kluba. Molio je deset minuta da ne dobije otkaz, no novi vlasnik Chelseaja Todd Boelhy razriješio je Nijemca njegove dužnosti. - piše britanski The Sun te dodaje da je Tuchel ovom odlukom ostao ozbiljno šokiran. 

Kao glavni favoriti za upražnjenu klupu navode se Graham Potter koji je u karijeru vodio Ostersund i Swansea a trenutno je na klupi Brightona. Drugi kandidat je poznati argentinski trener Mauricio Pochettino. 

Kako piše Daily Mail, Tuchel je dobio 17.5 milijuna eura odštete. Ukupni troškovi za Chelsea su više od 20 milijuna eura jer s Nijemcem odlazi i cijeli njegov stručni stožer.

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Ključne riječi

Komentara 5

CA
cane69
16:42 07.09.2022.

Orsic mu dosao glave.

RE
Renama
17:39 07.09.2022.

Kriv trener? A šta je s ekipom što trčka po terenu? Oni super, a?

DU
Deleted user
16:50 07.09.2022.

The Sun- koga vi nećete citirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije