Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE ZBIVA?

Englezi objavili senzaciju: Zar je moguće da će Zidane ovo napraviti Modriću?!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
12.03.2019.
u 10:04

"Gareth Bale i Luka Modrić među igračima su za koje se očekuje da će napustiti klub", piše Independent.

Na klupu madridskog Reala nakon samo devet mjeseci vratio se legendarni nogometaš Zinedine Zidane (46).

Za sve navijače Reala ovo je odlična vijest, ne samo zbog Zidaneove trenerske veličine već i zbog toga što ovaj Perezov potez znači da će se momčad na ljeto itekako osvježiti te da će čelnici kluba posegnuti duboko u džep. 

Na ljeto se očekuju velike promjene u svlačionici, a prema pisanju britanskog Independenta, Zidane će dobiti 350 milijuna eura za pojačanja. I sada dolazimo do ključne informacije u članku britanskog portala – u novom Realu neće biti mjesta za Luku Modrića?!

"Gareth Bale i Luka Modrić među igračima su za koje se očekuje da će napustiti klub", piše Independent.

Navodi se i da će se Real baciti u lov na Neymara, Christiana Eriksena, Edena Hazarda i Kyliana Mbappéa.

Inače, Modrić i Zidane ranije su odlično surađivali, a hrvatski kapetan nedavno je s Realom dogovorio produljenje ugovora. Je li se što u međuvremenu promijenilo, doznat ćemo tijekom ljetnog prijelaznog roka, no očito je da će u Realu biti vrlo prometno.

– Sigurno je da će biti promjena, neki će igrači otići, ali ne bih sada o tome – rekao je Zidane jučer na predstavljanju.

>> Pogledajte karijeru Luke Modrića


 

Komentara 51

DU
Deleted user
11:00 12.03.2019.

neka me netko podsjeti da li je ovaj vecernji pogodio ijedan sezacionalan transfer

BU
Bubalamala
10:50 12.03.2019.

Gluposti ne vjerujem da će Zidane pustiti Modrića, možda će manje igrati ali boljeg razigrivaća nema.Njemu treba pomoći u defenzivnom djelu a Luka može biti za Real još vrlo koristan ! Prije će se riješiti Kroosa jer on nema kvalitete vrsnog veznog !

PA
pappmisi
19:58 12.03.2019.

Pisu gluposti !!! Zidan izjavio dok je on u Realu Neymar Nece igrati za Real !! To je istina ostalo su samo spekulacije !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije