Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO PET DANA
Povratak na članak

Englezi iznenadili s prvih 11: Pogledajte koji sastav očekuju protiv Hrvatske

Čitatelji portala BBC, čak njih 275 tisuća, u internetskoj anketi su imali priliku izabrati sastav s kojim bi po njihovom mišljenju reprezentativci Engleske trebali istrčati u nedjelju protiv Hrvatske u prvom kolu skupine D Europskog nogometnog prvenstva.

Komentari 5

Avatar GeniKameni
GeniKameni
18:48 08.06.2021.

Mnogo zesca debata u Engleskoj je o tome da li njihov tim treba klecati prije utakmice... Mnogim Englezima se ta ideja nimalo ne dopada, ali Gareth Southgate kaze da ce klecati, i navodno se i igraci s tim idiotizmom slazu! Najiskrenije se nadam da takva glupost nikome iz hrvatske reprezentacije nece pasti na pamet!

VL
DU
Deleted user
18:29 08.06.2021.

Rasisti, preferiraju svoje, a ne uvozne haha

VL
BR
Breoxs
18:14 08.06.2021.

Ova utakmica je i nama i Englezima nebitna. I mi i oni trebamo riješiti Čehe i Škote, pa onda polako dalje. Četvrt finale je na rasporedu 2. i 3. srpnja. Do tada možemo biti nikakvi i jedva se provlačiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.