Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTAJU POBJEDE

Engleski mediji tvrde da je klub već našao zamjenu za Bilića! Pogledajte što pišu

Slaven Bilić
Reuters/Pixsell
06.11.2020.
u 10:48

"Trener Baggiesa pod golemim je pritiskom zato što je 18. na ljestvici i nema pobjedu. Ne samo to, Hrvat je javno prozivao upravu za manjak resursa i odluku o prodaju Ahmeda Hegazija u Al-Ittihad bez njegova dopuštenja. Klub je slavio u samo tri ligaške utakmice od veljače i atmosfera nije dobra", piše u engleskom Mirroru

Engleski mediji u posljednjih nekoliko dana opako su se raspisali o potencijalnoj smjeni na klupi West Bromwich Albiona na čelu koje sjedi naš Slaven Bilić. Nedugo nakon što je klub uveo u Premiership, već su počele nesuglasice zbog slabijih rezultata, a poraz 2:0 od također novog premijerligaša Fulhama bio je posljednji u nizu.

"Trener Baggiesa pod golemim je pritiskom zato što je 18. na ljestvici i nema pobjedu. Ne samo to, Hrvat je javno prozivao upravu za manjak resursa i odluku o prodaju Ahmeda Hegazija u Al-Ittihad bez njegova dopuštenja. Klub je slavio u samo tri ligaške utakmice od veljače i atmosfera nije dobra", piše u engleskom Mirroru te dodaju:

"Ovo bi bio savršen tajmig za smjenu jer, ako WBA ne uspije do bodova protiv Tottenhama za vikend, čelništvo može staviti novog stratega tijekom reprezentativne pauze. Tad bi on imao vremena posložiti momčad i upoznati se s igračima. Tako i razmišljaju u West Bromu. Zasad je prema pouzdanim izvorima prvi favorit Lee Bowyer, menadžer Charltona".

Bowyer je u sjajnom nizu u Championshipu, s Charltonom ima čak šest pobjeda u nizu. No rijetko koji trener će odbiti poziv u Premiership.


 

Komentara 6

PA
Pajo
11:05 06.11.2020.

VL je pet godina Rakitića selio iz Barcelone: Svaki drugi članak o Modriću je tipa: nevjerojatno što je Real napravio modriću, je li ovo njegov kraj u Realu, itd, itd. I sad kreće "tjeranje" Bilića iz WBA. Koje smeće od portala, majko moja...

NI
niko63
12:51 06.11.2020.

Prodavač magle, na kraju će ti ostati samo Hajduk

ZS
Zs1973
12:41 06.11.2020.

Legendo, dođi u Hajduka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije