Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE BOLJI Nastup Luke Modrića u pobjedi protiv Cityja ocijenjen visokim ocjenama

Engleski mediji: Modrić ponovno vrlo dobar

09.11.2008.
u 22:39

Po većini engleskih medija Luka Modrić bio je uz Darrena Benta najbolja figura Harryja Redknappa na travnjaku u pobjedi Tottenhama kod Manchester Cityja.

The Sun je Modrićev nastup ocijenio visokom osmicom (Bent 9), jednako kvalitetan bio je i u očima izvjestitelja Sky Sportsa, dok je prema Daily Mailu za pokazano u 71. minutu zaslužio ocjenu 7. Nemilosrdan prema Modrićevom trudu bio je The Times koji mu je dodijelio šesticu.

Što se Vedrana Ćorluke tiče engleski izvjestitelji ocijenili su ga u rasponu od 5 do 7. Jednako oštar kao i prema Modriću bio je novinar The Timesa koji mu je dao 5, prema The Sunu igra mu je bila prosječna (6), dok novinari Daily Maila i Sky Sportsa smatraju kako je za svoju trku i koncentraciju u obrani zaslužio sedmicu.

Dodajmo ovome da su čitatelji ineternetske stranice Sky Sportsa hrvatskog veznjaka ocijenili s 8.6, koliko je zaslužio i dvostruki strijelac Bent, dok je Modrićev reprezentativni kolega iz obrambenog reda zavrijedio visokih 7.9.

Recimo i to da je Niko Kranjčar za svoju predstavu u 2-1 pobjedi Portsmoutha kod Sunderlanda po Skyevom izvjestitelju zaslužio 5, Daily Mailovom, Sunovom i Timesovom 6.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije