Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR POTEZ?

Engleski izbornik svima prešutio zarazu koronom: Imao je logičan razlog za to

Zlatko Dalić i Gareth Southgate
Reuters/Pixsell
15.11.2020.
u 11:23

- Samo se borio s tim, profesionalac je. Na svu sreću, jako je u formi i jako zdrav za svoje godine - prenosi engleski Sun.

Engleski izbornik Gareth Southgate (50) tek je sad, 20 dana nakon pozitivnog testa, javnosti obznanio da je dobio koronavirus te da ga je prebolio, prenose engleski mediji. Mnogi vjeruju da je Southgate imao dobar razlog za ovakav potez, da zapravo nije htio 'bacati' previše brige na svoje igrače iz reprezentacije pa je stoga svoju borbu s koronavirusom ostavio u tajnosti.

Bio je prisiljen, naravno, otići u samoizolaciju na deset dana, a nakon tog perioda su mu stigli i negativni testovi. 

- Samo se borio s tim, profesionalac je. Na svu sreću, jako je u formi i jako zdrav za svoje godine - prenosi engleski Sun.

Southgate je bio pozitivan na koronavirus 25. listopada, a iz svojeg je doma u Sjevernom Yorkshireu pripremao sve utakmice za reprezentativni ciklus u tijeku. Nije bilo mogućnosti za njegovo klasično obilaženje terena u Premiershipu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar GeniKameni
GeniKameni
12:05 15.11.2020.

"Na svu sreću, jako je u formi i jako zdrav za svoje godine". Na svu srecu, preko 99% zarazenih slavnim virusom se vrlo brzo oporavlja bas kao i engleski izbornik... I na svu srecu, Gareth to zna, pa je pametno zakljucio da nema smisla davati povod medijima za jos jedne orgije! K'o da Englezima vec nije preko glave tih sadistickih medijskih izivljavanja

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:00 15.11.2020.

Da je to napravio Dalić svi bi ga popljuvali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije