Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEDILI SE

Engleska na Italiju i Ukrajinu bez Rashforda i Mounta

Football Soccer - Euro 2016 - England Training - Stade des Bourgognes - Chantilly - 7/6/16  England's Marcus Rashford during training  REUTERS/Lee Smith
Reuters/PIXSELL/Ilustracija
20.03.2023.
u 17:21

Iz Uniteda su objavili kako je Rashford, koji je bio na terenu do 83. minute, zadobio udarac u akciji koja je prethodila vodećem golu Fulhama u 50. minuti.

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford propustit će početak kvalifikacija za EURO 2024. ovoga tjedna i utakmice engleske noometne reprezentacije protiv Italije u Napulju u četvrtak te protiv Ukrajine u nedjelju na Wembleyu zbog ozljede koju je zadobio u nedjeljnom četvrtfinalnom susretu FA Kupa protiv Fulhama.

Iz Uniteda su objavili kako je Rashford, koji je bio na terenu do 83. minute, zadobio udarac u akciji koja je prethodila vodećem golu Fulhama u 50. minuti.

Osim Rashforda, koji je ove sezone postigao 30 golova za united i Englesku te je bio proglašen igračem veljače u Premier ligi, engleski izbornik Gareth Southgate u susretima protiv Italije i Ukrajine neće moći računati niti na veznjaka Chelseaja Masona Mounta.

Komentara 1

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
10:11 21.03.2023.

ako će igrati Maquire gubitak je dvostruk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije