Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČKI KADAR

Endri Cekici i Ivan Šunjić odlaze u Lokomotivu

Endri Cekici
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
05.01.2016.
u 07:10

Od višemjesečnih ozljeda vraćaju se Kolar, Mišić i Husejinović, nešto kasnije će i Begonja, a čelnici kluba i ove zime očekuju poneki "igrački poklon" Dinama...

Na Kajzerici se svakodnevno slaže igračka križaljka za nastavak prvenstvene sezone. A Sreten Ćuk mogao bi na proljeće imati znatno kvalitetniji, ali i širi igrački kadar.

Od višemjesečnih ozljeda vraćaju se Kolar, Mišić i Husejinović, nešto kasnije će i Begonja, a čelnici kluba i ove zime očekuju poneki "igrački poklon" Dinama...

Tako bi sljedećih dana prema Kajzerici trebali preseliti Endri Cekici i Ivan Šunjić. Mladi albanski reprezentativac nije se uspio nametnuti u prvoj momčadi modrih, već će svoju prvoligašku minutažu tražiti kroz Lokomotivu.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Cekici otkrio kad će se vratiti na teren i koji hrvatski klub Albanci najviše vole

Komentara 7

Avatar Titanov sin
Titanov sin
11:45 05.01.2016.

Za Cekicija odlična stvar, brzo će se vratiti, iskusniji i siguran sam da će naći svoje mjesto u momčadi Dinama, sve je samo pitanje vremena.

PA
pappmisi
15:47 05.01.2016.

Endri Cekic treba da ostane u Dinamu i dobije pravu priliku da se dokaze 10 -15 utakmica, treba prodati Sudanija i Fernandesa, Cekici bi trebao da bude veoma veoma dobar igrac 10-15 mil. evra. Pozdrav iz Madjarske

SV
sven222
13:16 05.01.2016.

hahahahahhahhaah....peneki igrački poklon od dinama !!!??? e to je regularnost po hns-u i ostalim strukturama...ma za vas su terazije mala djeca !!!!!!!! ali očekivati od lop.va da vas ne pokrade je utopija pa tako i očekivati od zagreba nešto dobro je još veća utopija !!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije