Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB NA DERBIJU

Emre: Slaven Bilić mi je psovao obitelj. Pa kakav je to trener?

Emre
Foto: Printscreen Youtube
24.03.2015.
u 11:05

- Taj čovjek stalno psuje. Pa kakav je to trener? Nikome ne dozvoljavam da psuje moju obitelj - rekao je Emre.

Sukob Slavena Bilića i Emrea Belozoglua obilježio je derbi turskog nogometa između Bešiktaša i Fenerbahčea. Hrvatski trener i 37-godišnji nogometaš već su jednom porječkali, a u nedjelju je stiglo drugo poluvrijeme.

Bilić je tijekom utakmice gestikulirao na klupi što je razljutilo Emrea koji je krenuo prema njemu. No, umiješali su se igrači obiju momčad pa je sve ostalo na prepucavanju.

Kapetan Fenera je nakon utakmice turskim medijima iznio svoju stranu priče.

- Ne želim puno pričati o tome, ali ne mogu prihvatiti Bilićevo ponašanje. Nikad nisam vidio trenera koji toliko sudjeluje u igri. Ovo je naš teren  - rekao je Emre i dodao:

- Osim toga, taj čovjek stalno psuje. Pa kakav je to trener? Nikome ne dozvoljavam da psuje moju obitelj.

No, ni Emre nije nevinašce. Na snimci se vidi da je "teškom artiljerijom" uzvratio Biliću.

>> Bilićev Bešiktaš upisao novi poraz i ispustio prvo mjesto

Komentara 14

FI
fileck
12:09 24.03.2015.

Koliko ja kužim stvar, Bilića u kadru nisu nikada uhvatili da psuje Emrea, ali zato ovoga debila jesu uhvatili da psuje Bilića. Pametnom dosta......

DU
Deleted user
13:54 24.03.2015.

CITAT:"Nikad nisam vidio trenera koji toliko sudjeluje u igri. Ovo je naš teren - rekao je Emre. Ako Bilić kao trener previše sudjeluje u igri što onda reći sa Simeonea trenera Atl. Madrida?! Njega bi po Emreu morali trajno udaljitii iz nogometa. .............................................................................. Što se tiče Emreove optužbe da mu je Bilić psovao obitelj - na što se nikad nitko drugi nije požalio iako Emre tvrdi da Bilić to radi non-stop, znači i brojnim drugim igračima - tu možemo samo navest onu izreku - Laže kao Turčin.

KR
krass
14:55 24.03.2015.

Pa nece joj pasti kruna s glave, to je normalna komunikacija iz "NASEG REGIONA" :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije