Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČI HVALE

Trener Villareala nahvalio Hajduk: Oni su veliko ime i izazivaju respekt! Imaju igrače kao što su Livaja, Kalinić...

Soccer, Test match, Borussia Dortmund - FC Villarreal
David Inderlied/DPA
17.08.2022.
u 16:00

- Imamo suparnika koji ima povijest, sadašnjost i u kojeg imaju puno nade. Zato ih poštujemo i savjesno smo radili. Gledali smo utakmice i znamo razinu našeg protivnika i uz to, već smo igrali s Dinamom.

U četvrtak s početkom u 20.45 Villarreal u Španjolskoj dočekuje nogometaše Hajduka u posljednjem pretkolu Konferencijske lige.

Uoči dvoboja posljednji su trening odradili nogometaši Villarreala, a što za njega znači ovaj susret podijelio je na konferenciji za medije trener španjolske ekipe Unai Emery. 

- Dovoljno je reći – Europa. To je izazov. Europa je uvijek bila nešto posebno za mene i to pričam svojim igračima. Sad smo u Konferencijskoj ligi, ali svejedno, držimo mnogo do toga. Naša je stvarnost Konferencijska liga i želimo daleko doći. Svaka pobjeda je dobra. Kakvu je samo slavu i zadovoljstvo pokupio Mourinho što je osvojio i Roma kao prvi prvaci ovog natjecanja. Europa nas zove, sve je to dragocjeno za nas, posebni izazovi.

O Hajduku je govorio biranim riječima.

- Imamo suparnika koji ima povijest, sadašnjost i u kojeg imaju puno nade. Zato ih poštujemo i savjesno smo radili. Gledali smo utakmice i znamo razinu našeg protivnika i uz to, već smo igrali s Dinamom - naglasio je Španjolac dajući do znanja da pozna hrvatski nogomet.

- Hajduk Split je veliko ime, ima povijest, izaziva maksimalan respekt i poštovanje. Dobra su momčad s igračima poznatim na međunarodnoj sceni od Livaje preko Kalinića do Simića. Hajduk je klub koji ima tradiciju i definitivno zaslužuje respekt

S njime je na konferenciji bio i isuskni stoper Raul Albiol koji poznaje neke igrače, ali ne poznaje Hajduk.

- U ovakvim su utakmicama moguća iznenađenja. Hajduk je protivnik koji nam nije poznat i to je za nas opasnost. Za Hajduk je ovo velika utakmica i svjesni smo da nam neće biti lako. Naša dužnost je proći dalje. Trener nas je dobro uputio, znam Livaju koji je bio ovdje u Las Palmasu... Oni su prošli Portugalce, znači da su dobra ekipa, ali mi moramo biti koncentrirani i pažljivi - istaknuo je kapetan Villarreala.

>> Pogledajte dio poljudske atmosfere s utakmice protiv Vitorije

Komentara 1

KE
Keoki
16:44 17.08.2022.

Ne budite smiješni, govori iz pristojnosti, a u sebi misli znate što. Svaka čast Livaji naravno, to da.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije