Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jug CO

Elvis Fatović treninge kontrolira iz Zagreba i zna stanje svih igrača

'16.06.2010.,Zagreb - Prvenstvo Hrvatske u vaterpolu,cetvrta utakmica finala izmedju HAVK Mladost i VK Jug. Trener Juga Elvis Fatovic daje upute igracima. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
01.09.2010.
u 10:15

U odsutnosti glavnog trenera kondicijski dio s dubrovačkim vaterpolistima radi pomoćnik Miho Bobić.

Dok su sve oči vaterpolskog svijeta okrenute prema Zagrebu i Europskom prvenstvu koje se održava u glavnom gradu Hrvatske, vaterpolisti Juga CO u tišini su počeli pripreme za novu sezonu.

Naravno, jugaši se pripremaju u prilično okrnjenom sastavu jer su u reprezentaciji Dobud, Bušlje, S. Sukno, Obradović i Joković, a u Zagrebu je i vratar Mirko Nižić koji trenira s igračima Ratka Rudića kako bi bio spreman u slučaju ozljede jedinog reprezentativnog vratara Josipa Pavića.

Nema zabušavanja

Isto tako, zbog Europskog prvenstva oslabljen je i stručni stožer dubrovačkog kluba. Prvi je pomoćnik Ratku Rudiću Jugov trener Elvis Fatović, a u Zagrebu je i kondicijski trener Dean Kontić. No, to ne znači da se u Gružu zabušava.

– Treninge vodi Miho Bobić, a sada je na rasporedu onaj najdosadniji, kondicijski dio koji nijedan igrač ne voli. Ipak, on je i najvažniji jer će sezona biti duga i naporna – ustvrdio je Fatović koji sa svojim prvim pomoćnikom Bobićem svakodnevno komunicira i ima uvid u stanje Jugovih igrača.

Što se tiče same momčadi, velikih promjena u sastavu nije bilo.

– Otišao nam je kapetan Miho Bošković, a došao, odnosno vratio se Nikola Sutić. U klubu su ostali Vićan, Drobac i Ivan Sukno kojem je istjecao ugovor, a moguće je da će nekoliko talentiranih mladih igrača otići na posudbu. Prije svega tu mislim na Benića, Bautovića i Bijača kojima će dobro doći što veći broj utakmica jer, na žalost, u Jugu nema mjesta za sve – rekao je Fatović te se osvrnuo i na konkurenciju u sljedećoj sezoni.

Primorje odmah uz bok

– Stanje se popravlja jer, uz Mladost i Jug, Primorje je složilo odličnu momčad koja će biti konkurentna i u hrvatskoj i u Jadranskoj ligi, ali i u Europi. Mladost će u sezonu vjerojatno s istim sastavom kao i lani, a ni mi nismo slabiji. Bit će zanimljivo! – zaključio je Fatović.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije