Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOGIČAN POTEZ

Elvir Maloku odlučio igrati za reprezentaciju Albanije

Elvir Maloku
Tino Jurić/Pixsell
02.06.2015.
u 15:55

'Odlučio sam da ću prihvatiti poziv Albanskog nogometnog saveza tako da ću u budućnosti igrati za reprezentaciju Albanije.'

Prvotimac Hajduka 19-godišnji Elvir Maloku dobio je poziv U-21 reprezentaciju Albanije za dvije prijateljske utakmice koje se igraju u lipnju.

Radi se o utakmicama koje mlada reprezentacija Albanije igra protiv Kazahstana 12. lipnja u Bugarskoj te protiv Švedske 16. lipnja u Švedskoj.

Elvir Maloku, koji je rođen u Rijeci, prošao je mlade selekcije Hrvatske, ali obzirom na njegovo albansko porijeklo ima mogućnost zaigrati za reprezentaciju Albaniju. To će i učiniti.  

"Odlučio sam da ću prihvatiti poziv Albanskog nogometnog saveza tako da ću u budućnosti igrati za reprezentaciju Albanije. Što se tiče konkretnog poziva za ove dvije utakmice želim sve napraviti u dogovoru s klubom. Razgovarat ću s novim trenerom gospodinom Burićem jer ne bih želio izostati s početka priprema za novu sezonu. Zapravo bih želio od prvog dana nametnuti se treneru za europske utakmice koje nas vrlo brzo čekaju", kazao je mladi napadač Hajduka Elvir Maloku.

>> Maloku zatražio raskid ugovora s Hajdukom

Komentara 6

KR
Krasimir
22:26 02.06.2015.

ponuditi mu dobru lovu hm to je najbolje, on bolje poznaje nasu lijepu nego li Albaniju, pa mozda bi momak zaigra za nas

AN
Ante12345
16:11 02.06.2015.

Najbolje da će za Hrvatsku igrat. Pametno što se za Albaniju odlučio. Tamo možda i uspije debitirat.

DA
DambacrnaMamba
23:21 02.06.2015.

Kako je to HNS mogao dopusti ??? Maloku sigurno nije loš a Hrvatska si ne smije dozvoliti takav luksus da igraći njegovog talenta zaigraju za tuđe repke !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije