Naslovnica Sport Nogomet

Elvir Maloku odlučio igrati za reprezentaciju Albanije

'Odlučio sam da ću prihvatiti poziv Albanskog nogometnog saveza tako da ću u budućnosti igrati za reprezentaciju Albanije.'
02. lipnja 2015. u 15:55 6 komentara 967 prikaza
Elvir Maloku
Foto: Tino Jurić/Pixsell

Prvotimac Hajduka 19-godišnji Elvir Maloku dobio je poziv U-21 reprezentaciju Albanije za dvije prijateljske utakmice koje se igraju u lipnju.

Radi se o utakmicama koje mlada reprezentacija Albanije igra protiv Kazahstana 12. lipnja u Bugarskoj te protiv Švedske 16. lipnja u Švedskoj.

Elvir Maloku, koji je rođen u Rijeci, prošao je mlade selekcije Hrvatske, ali obzirom na njegovo albansko porijeklo ima mogućnost zaigrati za reprezentaciju Albaniju. To će i učiniti.  

"Odlučio sam da ću prihvatiti poziv Albanskog nogometnog saveza tako da ću u budućnosti igrati za reprezentaciju Albanije. Što se tiče konkretnog poziva za ove dvije utakmice želim sve napraviti u dogovoru s klubom. Razgovarat ću s novim trenerom gospodinom Burićem jer ne bih želio izostati s početka priprema za novu sezonu. Zapravo bih želio od prvog dana nametnuti se treneru za europske utakmice koje nas vrlo brzo čekaju", kazao je mladi napadač Hajduka Elvir Maloku.

>> Maloku zatražio raskid ugovora s Hajdukom

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

  • Krasimir:

    ponuditi mu dobru lovu hm to je najbolje, on bolje poznaje nasu lijepu nego li Albaniju, pa mozda bi momak zaigra za nas

  • Ante12345:

    Najbolje da će za Hrvatsku igrat. Pametno što se za Albaniju odlučio. Tamo možda i uspije debitirat.

  • DambacrnaMamba:

    Kako je to HNS mogao dopusti ??? Maloku sigurno nije loš a Hrvatska si ne smije dozvoliti takav luksus da igraći njegovog talenta zaigraju za tuđe repke !!!!!