Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MSN ILI BBC?

Tko ima bolji napadački trojac, Barcelona ili Real?

Messi Neymar Suarez
Reuters (Ilustracija)
22.03.2015.
u 12:43

Ulaskom u 2015. godinu veličanstveni niz je stao, a prosjek golova sjajnog Realova trojca sveo se na svega 1.3 po utakmici

Kad na travnjak Nou Campa istrče 22 zvijezde Barcelone i Reala, neće to biti klasičan nogometni sudar. Bit će to doista "sudar svjetova", jer s jedne strane naći će se nevjerojatan trojac Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar, a s druge ubojiti BBC - Bale, Benzema i Cristiano Ronaldo.

U klasičnim njihovim sudarima izdvajala se po jedna zvijezda sa svake strane, uglavnom su to bili dvoboji Messija i Ronalda, no ovaj put možda će odlučiti netko iz šire napadačke formacije. Tko je u kakvoj formi uoči velikog El Clasica?

U prvom dijelu sezone sve je bilo u znaku bijelih. Dominirali su u Primeri, osvojili su Uefin superkup, a i okitili su se prvi puta na Klupskom svjetskom prvenstvu. U to vrijeme Bale, Benzema i Cristiano bili su nenadmašni.

Njih trojica zabili su 57 golova (71 nastup) u 28 Realovih utakmica prije zimske pauze. U to vrijeme BBC je imao prosjek od 2.41 po utakmici, uostalom bilo je to u vrijeme dok je kraljevski klub išao prema nizu od 22 pobjede.

No ulaskom u 2015. godinu veličanstveni niz je stao, a prosjek golova sjajnog trojca sveo se na svega 1.3 po utakmici. I to je razlog zašto je Real čak pet peta poražen u posljednja dva i pol mjeseca, a i završio je s natjecanjem u Kupu kralja. A i visilo je i ponižavajuće ispadanje od Schalkea u Ligi prvaka.

>> Ostatak pročitajte na Goal.com

>> Luis Enrique: El Clasico neće odlučiti o prvaku u Primeri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije