Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER BARCELONE

Luis Enrique: El Clasico neće odlučiti o prvaku u Primeri

Luis Enrique
Foto: Reuters/PIXSELL
22.03.2015.
u 08:01

- Ovo su utakmice u kojima nema favorita - kazao je trener Barcelone

Razlika između prvoplasirane Barcelone i drugoplasiranog madridskog Reala uoči El Clasica samo je jedan bod. Barca ima 65, Real 64. Katalonci u posljednjih deset kola moraju igrati još i protiv madridskog Atletica kao i protiv Seville. Barcelonin trener Luis Enrique ne smatra da će ishod El Clasica biti odlučujući u borbi za naslov prvaka.

- Do kraja obje momčadi imaju još zahtjevnih utakmica. Smatram da je prvenstvo još daleko od odluke. U ovakvim utakmicama nema favorita. Naravno, u prednosti smo jer igramo pred svojim navijačima - smatra Enrique. Potvrdio je da se njegov veznjak Busquets odlično oporavlja nakon ružne ozljede gležnja u utakmici protiv Villarreala.

- Nije još u optimalnom stanju, no i on je opcija - kaže Luis Enrique.

>> Odgovor kritičarima: Evo zašto Barcelona nije izgubila svoju magiju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije