Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANTASTIČNA UTAKMICA

Eintracht u preokretu zabio petardu Leverkusenu, gol postigao i Kristijan Jakić

12.12.2021.
u 19:52

Bavarski klub Greuter Furth je prekinuo i niz od 12 uzastopnih poraza u Bundesligi, što je najduži niz poraza u povijesti lige

U posljednjem susretu 15. kola njemačkog nogometnog prvenstva Eintracht je u Frankfurtu pobijedio Bayer Leverkusen 5-2, premda su gosti nakon 22 minute vodili sa 2-0.

"Apotekari" su sjajno ušli u dvoboj i već nakon 22 minuta igre vodili su 2-0 golovima Patrika Schicka (5, 22-11m).

Međutim, Eintracht je do kraja poluvremena uspio izjednačiti, a strijelci su bili Tuta (24) i Jesper Lindstrom (30). Domaćin je okrenuo rezultat u 50. minuti golom Evana N'Dicka, a u 66. je za 4-2 zabio Kristijan Jakić. Konačnih 5-2 postavio je Djibril Sow u 76. minuti. Jakić je za pobjednički sastav odigrao cijelu utakmicu.

U drugom nedjeljnom dvoboju Greuther Furth je pobijedio Union Berlin sa 1-0, a gol odluke zabio je Havard Nielsen u 55. minuti.

Furth je konačno upisao svoju prvu domaću pobjedu u Bundesligi u 24. pokušaju, u dvije sezone. U sezoni 2012/13. u 17 domaćih susreta Greuther Furth je upisao četiri remija i 13 poraza, a ove sezone, do ogleda protiv Uniona, remi i pet poraza.

Bavarski klub je prekinuo i niz od 12 uzastopnih poraza u Bundesligi, što je najduži niz poraza u povijesti lige.

Na ljestvici vodi Bayern s 37 bodova, šest više od Borussie Dortmund. Bayer Leverkusen je treći s 27 bodova, dok je Eintracht ovom pobjedom skočio na deveto mjesto s 21 bodom.

Komentara 1

BU
Bubalamala
08:32 14.12.2021.

Kakva golčina Jakiča !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije