Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA FORMA

VIDEO Ovo je prvi Gvardiolov gol za Leipzig: Pokrenuo je "lavinu" i doveo do uvjerljive pobjede

RB Leipzig - Manchester City
Foto: Jan Woitas
1/2
11.12.2021.
u 17:24

Igrala se 21. minuta kad je na dodavanje Angelina pogodio za 1:0 i time "otvorio" goste, koji su se branili cijeli dio dotadašnjeg susreta.

Leipzig je nakon pobjede na Manchester Cityjem u Ligi prvaka (2:1) u pozitivnom naletu, što se odnosi na cijelu momčad i samim time Joška Gvardiola, koji je zabio protiv Borussije (M)! Bio je to njegov prvijenac u njemačkom velikanu, a u konačnici njegov klub osvojio je sva tri boda uz pobjedu 4:1.

Igrala se 21. minuta kad je na dodavanje Angelina pogodio za 1:0 i time "otvorio" goste, koji su se branili cijeli dio dotadašnjeg susreta.

Foto: Reuters

Tako nešto omogućilo je Angelinu da asistirao i za pogodak Silvi u 33. minuti. S 2:0 do kraja utakmice bi Leipzig je imao potpunu kontrolu, potrebnu za osvajanje sva tri boda, koja su klubu potrebna. U konačnici, smanjili su gosti u 88. preko Bensebainijia, ali u prvoj i četvrtoj minuti sudačke nadoknade konačni rezultati postavljaju Nkunku i Heinrichs, kojem je asistirao upravo Nkunku.

S njima je završio osmi, ali s utakmicom više od devetog Wolfsburga, koji ima bod manje. I utakmicom više od Eintrachta koji ima tri boda i utakmicu manje.

Gvardiolov gol pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 1

PP
plavac plavi
18:38 11.12.2021.

Joško je majstor-klasaaaa!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije