Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO BI BILO...
Povratak na članak

Eh, da je Rakitić samo vratio loptu u Casillasovu stranu...

– Otvorili smo dobro turnir. Poslije se dogodilo milijun stvari zbog kojih nismo uspjeli proći skupinu.

Komentari 6

PE
pepomacan
00:36 12.06.2021.

Eh, da je ovaj novinar imalo domoljuban, ne bi na ovo dan prije važnih utakmica podsjećao i podlo "otvarao stare rane"!!

VL
DU
Deleted user
11:21 11.06.2021.

I taj Rakitic je bio tragicar na EP 2008 protiv Turske gdje je njegova brzopleta pogreska kostala nas polufinale. Kako? Zato sto je izdriblo dva igraca u 121 minuti kada smo vodili 1-0 i umjesto da ide sam prema golu i da prati gdje je bio Petric a on na slijepo dodaje Petricu loptu koji je bio tri metara u zaledji. I iza toga je turski vratar brzo pokrenuo slobodni udarac i par sekundi kasnije 1-1 i tuga iza penala. ALI ako uzmem u obzir da je taj isti Rakitic hladnokrvno zabio dva odlucujuca penala i protiv Danske i protiv Rusije na SP 2018 e onda je to dovoljni dokaz koja je to legenda u hrvatskom nogometu. Iz pepela do neba. :-)

VL
SI
sisavac
10:08 11.06.2021.

nekako ste smiješnom prikazali španjolce u toj utakmici. imali su posjed lopte, incijativu, ali nevjerojatna neučinkovitost španjolaca su čuvali naš gol. pa samo xabi alonso je u prvih 15 min trebao ugurati nam tri gola! te naše prilike u drugom poluvremenu su jedino što smo imali, i nismo imali sreće. ono što nas je u rusiji vodilo do finala, sreća, nismo imali 2012, niti 2016.... dal ćemo sad imati..? sreću treba izazvati, za nju treba imati štofa, materijala. ako netko misli da ga i sad imamo, nek tekme prati sa apaurinima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.