Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oitšao i Matej Rudan
Povratak na članak

Egzodus talenata iz Cibone!

Nemoćni smo pred bogatima jer Fiba ne štiti klubove koji proizvedu igrača, kaže Čavlović.

Komentari 7

Avatar links
links
13:12 18.12.2017.

priča se da su talu sa Ražnjatovićem i Žižić starji i ovaj banditićev direktor... žalosno je šta nekada velika cibona dozvoli

VL
DE
debelaberta11
14:12 18.12.2017.

tuga i jad da jedan lešinar zarađuje na djeci i uništava hr sport.

VL
ST
Stojko
14:08 18.12.2017.

Žalosno je na kako niske grane je spao nekad slavni klub. Ista stvar je i sa rukometnim klubom Zagreb.

VL
NE
nebuišlo
14:20 18.12.2017.

nisu mi jasni roditelji djece koje ovaj srbin navuče da svoje bajke, Cibona je idealno mjesto za košarkaški razvoj, preskakanjem stepenica u razvoju još nitko nije postao igrač, što se dogodilo s Mazalinom? najveći talent je bio u Europi i umjesto da igra u Ciboni sjedio je na klupi u Cedeviti i ode karijera, Arapović se razvija duplo sporije nego što bi trebao, Buljević je isto tako propao, eto što se desilo Zupcu koji je isto tako preskakao stepenice pa igra uNBA-D ligi, eto Hezonja je isto mislio da je prerastao Europu pa vidimo što mu se događa. teško je biti strpljiv, ali to je jedini način za postati igrač, u inozemstvu moraš biti 3 puta bolji od domaćeg igrača da bi igrao.

VL
BM
branko.mihalic1
15:34 18.12.2017.

taj klub se namjerno uništava zalosno očito sami kriminalci ok kluba i to već godinama

VL
DU
Deleted user
14:02 18.12.2017.

Platiti igrače,a ako novca nema onda složiti amatersku ligu tipa "u zdravom tijelu zdrav duh"ili "zajedno smo skupa".Ako nema bogatog sponzora,gasi klub-tko je još lud da igra za sitniš i publiku-i pobogu zaboravite osamdesete hahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.