Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENAL NA PORTO

Eduardo: Vjerujem da ćemo proći Portugalce!

'Arsenal\'s Eduardo (R) challenges Benoit Assou-Ekotto of Tottenham Hotspur during their English Premier League soccer match at the Emirates Stadium in London October 31, 2009.   REUTERS/ Eddie Keogh
'EDDIE KEOGH'
18.12.2009.
u 19:31

I dok u Chelsei i Manchester Unitedu nemaju razloga za osmijeh, u Arsenalu ne kriju zadovoljstvo ždrijebom.

Naš reprezentativac Eduardo da Silva kaže:

– Ne podcjenjujemo Porto, ali sigurno smo prošli najbolje od engleskih klubova. Bilo je najvažnije izbjeći tvrde Talijane. Uostalom, utakmice Inter – Chelsea i Milan – Manchester United mogle su biti i finalni okršaji – dobro rezonira Eduardo.

Je li prednost što igrate prvu utakmicu u gostima?

– Vjerujem da jest! Nadam se, naime, da ćemo već u Portu ostvariti dobar rezultat. Iako ništa neće biti gotovo nakon prve utakmice, u slučaju lijepog rezultata mogli bismo na uzvratu u Londonu igrati opuštenije, bez pritiska – rekao nam je Eduardo i dodao:

– Favoriti smo, od toga ne bježimo, ali neće biti lako. Porto je neugodan, no moramo biti zadovoljni jer smo izbjegli Talijane.

Za dobar rezultat potrebni su i golovi. No, u posljednjim utakmicama Arsenal opet igra jalovo, u širinu, u Burnleyu ste remizirali i tek dva-tri puta uputili udarce na suparnički gol?

– To je naša igra. Uvijek imamo znatno više loptu, no to ne jamči pobjedu.

Hoćete li igrati u subotu protiv Hulla?

– Vjerujem da ću početi utakmicu, u Burnleyu sam igrao zadnjih pola sata – rekao nam je Dudu i prognozirao četvrtfinaliste: Porto – Arsenal?

– Jasno, Arsenal!

Stuttgart – Barcelona?

– Barcelona.

Olympiakos – Bordeaux?

– Bordeaux.

Inter – Chelsea?

– Chelsea.

CSKA – Sevilla?

– Sevilla.

Lyon – Real?

– Real.

Bayern – Fiorentina?

– Bayern.

Milan – Manchester Utd.?

– Milan.

Komentara 1

RU
Rugovit
22:12 18.12.2009.

Proći će Arsenal - na Fifi 2010.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije