Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LONDONSKI DERBI

Eduardo se vraća protiv Ćorluke i Modrića

05.02.2009.
u 12:36

Točno 350 dana nakon teškog loma noge, hrvatski reprezentativac Eduardo mogao bi se opet naći u kadru Arsenalove momčadi na jednoj službenoj utakmici.

Birminghamov branič Martin Taylor slomio je nogu Eduardu 23. veljače prošle godine. Nakon gotovo godinu dana, Eduardo bi opet mogao u zapisnik na jednoj službenoj Arsenalovoj utakmici, a možda i na teren.

Arsenal će sljedeće nedjelje gostovati na White Hart Laneu kod Tottenhama u sjevernolondonskom derbiju 25. kola Premiershipa. Arsenalov francuski menadžer Arsene Wenger najavio je mogućnost uvrštavanja Eduarda u kadar od 18 igrača koji će konkurirati za nastup na toj utakmici.

Tako bi se Dudu mogao vratiti baš u sudaru protiv kluba druge dvojice hrvatskih reprezentativaca Luke Modrića i Vedrana Ćorluke, s kojima će se družiti u tjednu nakon te utakmice. Naime, hrvatski izbornik Slaven Bilić uvrstio je Eduarda na popis za prijateljsku utakmicu protiv Rumunjske u Bukureštu 11. veljače.

Wenger je i ranije razmišljao da pruži Eduardu priliku u nekoj službenoj utakmici prije njegova nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

- Istina je, trener mi je najavio mogućnost mog nastupa protiv Tottenhama, ali na konačnu odluku još treba pričekati - poručio je Dudu.

Konačnu odluku o eventualnom Eduardovu nastupu protiv Tottenhama, Wenger će donijeti u subotu, dan prije utakmice. Ako za taj dvoboj i izostavi hrvatskog reprezentativca, gotovo je sigurno da će mu dati priliku u prvoj sljedećoj utakmici nakon njegova nastupa za hrvatsku reprezentaciju, odnosno u susretu 4. kola FA Cupa protiv Cardiffa 16. veljače.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije