Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB ČETVRTFINALA I POLUFINALA LIGE PRVAKA

Eduardo protiv Messija, Olić na Old Traffordu

Liga prvaka
Antonio Bronić/Pixsell
19.03.2010.
u 12:27

U Nyonu je održan ždrijeb četvrtfinalnih parova nogometne Lige prvaka. Najatraktivniji dvoboji su oni između Arsenala i Barcelone te Bayerna i Manchester Uniteda.

Najzadovoljniji ždrijebom mogu biti Francuzi jer će sigurno imati predstavnika u polufinalu. Naime, kuglice su spojile Lyon i Bordeaux, koji će se 30./31. ožujka te 6./7. travnja boriti za mjesto među četiri najbolje momčadi Starog kontinenta.

Za mjesto u velikom finalu, koje se 22. svibnja održava na Santiago Bernabeu u Madridu, borit će se s boljim iz susreta Bayern - Manchester United. Bit će to okršaj dvojice velikih stratega, Van Gaala i Fergusona, a Ivica Olić bi mogao i na Old Traffordu potvrditi kako mu "leže" engleski travnjaci.

Najatraktivniji i "najnogometniji" četvrtfinalni par zasigurno je onaj Arsenala i Barcelone. Nakon prve runde okršaja na Emiratesu u Londonu, odluku o polufinalisti donijet će 90 (ili više) minuta na Camp Nou. Eduardo da Silva protiv Lionela Messija, ponajboljeg nogometaša svijeta.

Osim Francuza, najveći osmijeh nakon ždrijeba zasigurno su razvukli Talijani. Inter će za mjesto u polufinalu morati preskočiti moskovski CSKA. Međutim, u slučaju opuštanja mogu se obratiti Sevilli za utjehu koja se već vidjela u četvrtfinalu nakon ždrijeba, ali i prvog susreta u Moskvi. Zato ne treba sumnjati da će Jose Mourinho "puhati i na hladno" i neće dozvoliti svojim igračima pogled prema Barceloni ili Arsenalu.

Parovi četvrtfinala Lige prvaka (30./31. ožujka i 6./7. travnja):

Lyon - Bordeaux

Bayern - Manchester United

Arsenal - Barcelona

Inter - CSKA Moskva

Parovi polufinala Lige prvaka (20./21. travnja i 27./28. travnja):

Bayern/Manchester United - Lyon/Bordeaux

Inter/CSKA Moskva - Arsenal/Barcelona

Finale Lige prvaka (22. svibnja), Madrid

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije