Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijeli Emirates pozdravio Šahtarova strijelca
Povratak na članak

Eduardo: Pomislio sam da još uvijek igram za Arsenal

Pogodak Dudua za Šahtar protiv svog bivšeg kluba Arsenala (1:5), u utakmici skupine H Lige prvaka, engleski The Sun proglasio je golom večeri. Službeni je spiker pogodak popratio euforično, a naš je reprezentativac nagrađen ovacijama.

Komentari 6

ZP
zpetrov102
10:41 20.10.2010.

Dudu se družio s Arsenalovcima nakon utakmice Dudu se družio s Arsenalovcima nakon susreta http://crosport.info/velik-i-u-pobjedi-i-u-porazu-eduardo-nas-je-posjetio-nakon-susreta/ nove sportske vijesti, najbolji livescore, analize - crosport.info

VL
RI
Riznica
11:03 20.10.2010.

engleski The Sun proglasio je golom večeri. Službeni je spiker pogodak popratio euforično, a naš je reprezentativac nagrađen ovacijama. ---------------------------- Da je kojim slucajem Arsenal izgubiloutakmicu, taj njegov pogodak bi bio popracen posve drugacije !!!!

VL
B6
Booyaka 619
15:19 20.10.2010.

Onda Šahtar ima sreću što nisi dao autogol...

VL
SB
sbb
18:21 20.10.2010.

Jutros sam procitao clanak u Sun-u i mogu reci da ipak englezi nisu toliki kreteni ali im mediji jesu definitivno. Sinoc se je cijeli Emirates digao na noge i uz gromni pljesak potvrdio koliko im Dudu fali. A u Sun-un-u jedva jedna recenica na kraju teksta koja je opisuje kako je Dudu dao lijep gol i da su ljudi pljeskali.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:02 21.10.2010.

Kad ste zadnji put vidjeli da navijaci ovacijama poprate gol vlastitom timu od bivseg igraca ? Nikad ? A kad ce te ponovo to vidjeti ? Pa ... nikad vise.

VL
FE
febo
07:32 21.10.2010.

Slažem se sa riznicom... !!! Svaka čast englezima na ovacijama , samo pitam se da je taj Eduardov gol bio jedini i da je tim golom slučajno šahtar poveo , dali bi bile tolike ovacije !!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.