Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijeli Emirates pozdravio Šahtarova strijelca

Eduardo: Pomislio sam da još uvijek igram za Arsenal

'Shakhtar Donetsk\'s Eduardo (L) and former Arsenal player hugs Arsenal\'s Czech midfielder Tomas Rosicky (2nd L) at the final whistle during the UEFA Champions League Group H football match at The Em
'ADRIAN DENNIS'
20.10.2010.
u 10:09

Pogodak Dudua za Šahtar protiv svog bivšeg kluba Arsenala (1:5), u utakmici skupine H Lige prvaka, engleski The Sun proglasio je golom večeri. Službeni je spiker pogodak popratio euforično, a naš je reprezentativac nagrađen ovacijama.

Eduardo nije slavio pogodak. No, umjesto njega to su učinili Arsenalovi navijači. Cijeli se Emirates u 82. minuti digao na noge i pljeskom pozdravio Duduov pogodak. Isto je bilo i u 63. minuti kada je ulazio u igru.

Uz ovacije s tribina, najveća nagrada Eduardu nakon pogotka bilo je skandiranje navijača: "Arsene, potpiši, Arsene, potpiši...!". Arsenalove pristalice tražile su da menadžer Arsene Wenger potpiše ugovor s Eduardom.

- Svi su bili sretni zbog Eduarda. Znamo kakav je on igrač i kroz što je morao proći kada je došao u London. Ako je netko od Šahtarovih igrača morao zabiti, to je upravo Eduardo. Sretan sam zbog njega. Uz njega me vežu samo lijepe uspomene - Wenger nije previše žalio što je Dudu zatresao mrežu svog bivšeg kluba.

Lijepu gesti nakon kraja utakmice napravio je Cesc Fabregas. Nakon što je razmijenio dres s Eduardom, pozvao ga je u svlačionicu Arsenala. Jasno, hrvatski reprezentativac prihvatio je poziv, te još jednom dobio ovacije svojih bivših suigrača.

Eduardo da Silva opisao je emocije koje je osjetio kada je nakon gola cijeli stadion ustao i počeo skandirati njegovo ime.

– Uh, bilo je sjajno vratiti se na stadion Arsenala. Osjećaj kada je publika počela uzvikivati moje ime bio je fantastičan. Na trenutak sam pomislio da još uvijek igram u Arsenalu. Uvijek ću se rado vraćati u London – rekao je Eduardo.

Objasnio je i zašto nije proslavio svoj pogodak.

– Proveo sam prekrasno vrijeme s Arsenalovim igračima i trenerom Wengerom, a to se mora poštivati. Uostalom, bilo je 5:0 na semaforu, pa se i nisam imao čemu radovati.

Engleski novinari odmah su priupitali Eduarda bi li se želio opet postati član Arsenala.

– Trenutačno sam igrač Šahtara i davat ću koliko god mogu u dresu svog novog kluba. Što se Arsenala tiče, nastavit ću pratiti njegove utakmice na televiziji kad god budem mogao. Nikad neću prestati voljeti Arsenal – obećao je hrvatski reprezentativac.

Objasnio je Dudu rezultatsku katastrofu Šahtara na Fly Emiratesu.

– Pripremili smo se dobro, ali na travnjaku nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili. No, Arsenal je na svom stadionu favorit protiv bilo koje momčadi na svijetu, pa nije tragedija izgubiti ovdje.

Komentara 6

ZP
zpetrov102
10:41 20.10.2010.

Dudu se družio s Arsenalovcima nakon utakmice Dudu se družio s Arsenalovcima nakon susreta http://crosport.info/velik-i-u-pobjedi-i-u-porazu-eduardo-nas-je-posjetio-nakon-susreta/ nove sportske vijesti, najbolji livescore, analize - crosport.info

RI
Riznica
11:03 20.10.2010.

engleski The Sun proglasio je golom večeri. Službeni je spiker pogodak popratio euforično, a naš je reprezentativac nagrađen ovacijama. ---------------------------- Da je kojim slucajem Arsenal izgubiloutakmicu, taj njegov pogodak bi bio popracen posve drugacije !!!!

B6
Booyaka 619
15:19 20.10.2010.

Onda Šahtar ima sreću što nisi dao autogol...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije