Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javio se Dudu

Eduardo: Hrvatska je sjajna, ali uvijek nam nešto nedostaje

Eduardo da Silva, Mario Mandžukić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
19.10.2017.
u 18:48

- Hrvatska uvijek ima sjajne igrače koji igraju u vrhunskim klubovima. No, u odlučujućim utakmicama uvijek nam nešto nedostaje.

Eduardo da Silva nakon SP-a 2014. godine oprostio se od hrvatske reprezentacije i tada je bio naš drugi najbolji strijelac u povijesti, odmah iza Davora Šukera. U međuvremenu ga je prestigao Mandžukić, a iako Dudu više ne igra za vatrene, i dalje prati njihove igre.

- Uvijek ću biti uz Hrvatsku. Hrvatska je reprezentacija koja zaslužuje poštovanje u konkurenciji europskih momčadi. Od neovisnosti svoje države, hrvatska reprezentacija propustila je tek dva velika međunarodna natjecanja, Euro 2000 i Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Hrvatska je uvijek u krugu favorita skupine u kojoj se nalazi, rekao je Dudu za brazilski Lance.

Hrvatska će u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo igrati protiv Grčke.

- Hrvatska je favorit u ovom dvoboju, ali Grčka je težak protivnik, dosadan. Igrao sam jednom protiv njih, prva utakmica bila je 0:0 kod kuće. U Grčkoj smo izgubili 2:0, oni su igrali istim onim mentalitetom kojim su osvojili Euro 2004.

Dudu jako cijeni svoje bivše suigrače.

- Hrvatska uvijek ima sjajne igrače koji igraju u vrhunskim klubovima. No, u odlučujućim utakmicama uvijek nam nešto nedostaje. Protiv Brazila smo odigrali sjajnu utakmicu i - izgubili. Protiv Kameruna smo letjeli terenom i pobijedili 4-0, da bismo izgubili od Meksika, koji ima lošiju momčad od Hrvatske. Isto je bilo na prošlom Euru, pobijedili smo Španjolsku, a onda u utakmici na ispadanje izgubili od Portugala.

Komentara 12

IL
ilijan
19:08 19.10.2017.

Nedostaje nam karajter kontinuiranih pobjeda. To moramo postići.

ZN
znam
19:00 19.10.2017.

Ti nam nedostajes. Super napadac.

MA
..Marsijanac
20:18 19.10.2017.

Nedostaje nam centarfor a la Suker-Dudu. Nema ga nigdje niti medju mladim narastajima. Velik je to propust struke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije