Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE U HAJDUKU

Edoardo Reja jedini je trener za kojega je neki naš klub dobio odštetu

Edoardo Reja
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
06.02.2015.
u 11:59

Hajduk je klub koji brzo mijenja trenere...

Hajduk je uglavnom smjenjivao trenere, mnoge vrlo brzo, bez imalo strpljenja. Igor Tudor među rijetkima je koji su sami otišli... Trenere donosi Goal.com.

Mišo Krstičević završio je sezonu 2011./12. kao domaće rješenje, puno jeftinije od prethodnika Balakova jer radio je za 5000 eura mjesečno. Sezonu je dobro priveo kraju, ali smijenjen je zbog loših rezultata na proljeće 2013.,

Krasimir Balakov bio je skup i loš (učinak u HNL-u i Europi 16 pobjeda, pet remija i sedam poraza), iako ga se Hajduk ne bi odrekao da nije dobio poziv Kaiserslauterna.

Ante Miše bio je prijelazno rješenje na kraju sezone 2010./11. Bio je pomoćnik smijenjenom Vučeviću pa odradio sezonu do kraja.

Goran Vučević naslijedio je usred Europske lige u listopadu 2010. Poklepovića i smijenjen je već na proljeće! Razlog su bili grozni rezultati.

Stanko Poklepović također je zamišljen kao privremeno rješenje nakon nenadanog odlaska Reje, ali Špaco je napravio sjajan posao i ostao je dulje nego što je bilo planirano. Osvojio je Hrvatski kup, a na ljeto je uveo Hajduk u skupinu Europske lige!

Edoardo Reja preuzeo je Hajduk u jesen 2009. na sedmom mjestu, digao momčad, ostvario 11 pobjeda uz po tri remija i poraza, da bi usred zimskih priprema stigla ponuda Lazija. Jedini je trener u povijesti HNL-a za kojeg je neki naš klub dobio odštetu!

>> Čitavi popis pogledajte ovdje

>> Službeno: Hajduk i Rijeka će igrati u nedjelju u 17 sati

Komentara 2

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
14:25 06.02.2015.

Edoardo Reja je slovenskog porijekla i sada mora Bojan Prašnikar ili Srečko Katanec preuzeti GNK Dinamo pa če tako posle Rijeke i Hajduka slovenski treneri kontrolirati cijeli balkansku balun..

VE
vetlanda22
13:36 06.02.2015.

Hajduk nema novaca za igrače , ali za jeftine strane trenere ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije